Скинари и ултраси пътуват към Разлог, за да линчуват ромите побойници: "Тази нощ Разлог ще бъде Кербала"!

15 Май 2021 | 16:29
68 коментара
Общество

Скинари и ултраси от София, Пловдив и Благоевград пътуват към Разлог, за да линчуват ромите побойници, съобщават източници на Pirinsko.com.

Мобилизацията е в социалната мрежа под егидата "Тази нощ Разлог ще бъде Кербала"! "Мафията на Боко тиквата пази циганите на ГЕРБ в Разлог"! "Нека бъдем единни и безкомпромисни"! Това са само част от призивите в мрежата за мобилизация.

По рано днес над 100 души окупираха улицата пред Районен съд Разлог, където се гледа дело по УБДХ срещу участниците в масовото меле от миналата нощ. Близки на нападнатия от ромите млад мъж, за който твърденията са, че е ударил шамар на 10-годишно дете поискаха справедливост и изразиха недоволство от действията на полицията. По думите на бащата на пострадалия, състоянието му е сериозно и е настанен за лечение в МБАЛ- Разлог. Младият мъж е с над 30 хематома и сцепена глава. На място освен полицаи РУ- Разлог има и командировани техни колеги от други управления към ОДнаМВР-Благоевград, както и жандармерия, които са на пост по пътя Симитли-Разлог-Якоруда.

Малко след 10:00 часа днес група роми тръгнаха да се саморазправят с протестиращите пред съда, но бързата намеса на полицията преустанови мелето между двете групи.

Припомняме, че до мелето се стигнало след отправена забележка от клиент на заведението към 10-годишно момче от ромски произход. Това предизвикало гнева на бащата Валентин Симеонов, който се върнал в заведението заедно с брат си Марин и група младежи и се заформил масов бой. Версиите на двете страни за причината за мелето се разминават.

Според едните детето е било ударено по бузата от младежа, отправил забележката, а според другите детето изобщо не е удряно. Две са и версиите за действията на малчугана, предхождащи събитията. Едните твърдят, че той се е опитвал да разбие фризер за сладолед, позициониран пред будка за цигари в близост до заведението, което е станало повод и за отправената забележка, а според другите детето заедно с приятел е играело канадска борба върху фризера и изобщо не се е опитвало да го кърти.

Боят се заформил около 22:30 часа завчера, след като група роми – младежи, деца и възрастни, нахлули в заведението, заобиколили едно от сепаретата и започнали да нанасят удари на едно от момчетата. В суматохата удари са понесли и други посетители, които се намесили, за да предотвратят мелето. Сред очевидците е бил и общинският съветник д-р Радко Тумбев, който е бил поканен на рожден ден на негова племенница. Той разказа, че група деца и тийнейджъри от ромската махала били седнали в заведението. Пристигнали около 21 часа. Компанията била доста шумна, празнували някакъв повод. Постояли известно време, след което платили и си тръгнали. Минути по-късно дошла група от 4-5 младежи заедно с приятелките си и се настанили до тяхното сепаре. По това време никой от гостите не подозирал какво ще последва. Не след дълго същата група от роми, придружени от няколко възрастни, се върнали, отправили се директно към младежите от съседната маса и започнали да удрят едно от момчетата със столове.

„Когато видяхме групата да влиза, ни направи впечатление, че е същата, която малко по-рано си тръгна. Влизайки, те минаха буквално като хуни покрай масите и столовете, които бяха празни по това време. Пътьом всеки взе стол в ръка и направо започнаха да удрят с тях младежа. Първоначално си помислихме, че ще се сбият помежду си, но вече като оградиха сепарето и започнаха да удрят момчето, скочихме всички, които бяхме в заведението, не само нашата маса. След като се намесихме, те се отдръпнаха и впоследствие започнаха да се извиняват, но ако нямаше хора в заведението, момчето щеше да пострада сериозно. Направо щяха да го пребият. По-късно вече разбрахме за какво е била тази агресия. Бащата твърдеше, че детето е ударено, но видимо му нямаше нищо, защото то беше с групата, когато се върнаха. Никой не е видял да е удряно”, разказа д-р Тумбев.

Друг очевидец – Христо Копанаров, който има машина за сладолед и фрешове точно срещу фризера, превърнал се в разковничето на екшъна, бе категоричен, че детето изобщо не е удряно.

„На детето просто му направиха забележка и го дръпнаха от фризера. Шамар изобщо не е имало. То е отишло в махалата, казало на баща си, той събрал една група роми и се върнаха. Направо налетяха на бой, започнаха да удрят момчето и стана мътна и кървава. Намесихме се всички, за да ги разтървем, иначе щяха да го пребият”, разказа Христо Копанаров.

Съвсем различна е версията на майката, която прекара почти целия вчерашен ден пред Районното управление на полицията, където бяха задържани съпругът й и един от синовете им.

„Детето изобщо не е къртило фризера. Докато по-големият му брат плати сметката, те са отишли на фризера и са играли канадска борба с друго момче. С тях е имало и други деца. Двама мъже са дошли и са започнали да ги псуват и да дърпат децата, ударили са шамар на сина ми, който е на 10 години. Сега е задържан батко му Сергей, който няма никаква вина, а този, който удари нашето дете, не е задържан. Това е 10-годишно дете. Снощи му слагахме лед, защото бузата му беше подута”, твърди майката Адрияна, която беше заедно с роднини пред полицията.

Другият й син, който е на 17 години и също е бил очевидец, потвърди, че са се върнали в заведението заедно с баща му и чичо му, но беше категоричен, че не те са започнали боя.

„Баща ми отиде до масата и попита кой е ударил брат ми, тогава мъжът каза: „Аз, защо, ще ми направиш ли нещо?!“, и посегна към баща ми. Той пръв започна и вече се стигна до боя”, каза 17-годишното момче. Къде е истината – ударено ли е детето и кой е започнал пръв боя, ще трябва да установи полицията.

Във вчерашния ден се провеждаше разпит на всички участници и очевидци на мелето. Полицейски служители преглеждаха камерите в близост до заведението. Сериозно пострадали при масовия бой няма. Няколко младежи са прегледани в МБАЛ – Разлог. Те са с леки контузии и са освободени за домашно лечение. Младежът, отправил забележка на детето – Георги К., е с аркада на веждата и контузии по тялото. Раната му е обработена и залепена и той също е освободен за домашно лечение.

От заведението, където е станал боят, отказаха коментар, но споделиха, че няма нанесени материални щети. Столовете, с които ромите удряли, били алуминиеви и не са счупени. Заведението е в центъра на Разлог, популярно е като бар ДНА и е на метри от сградата на общинската администрация. Стопанисва го Пантелей Демандиев. В полицията в Разлог са задържани бащата на детето Валентин Симеонов, синът му Сергей и брат му Марин. Десетки са разпитаните. За случая е уведомена и прокуратурата.

Очаквайте подробности!

Добавени коментари

Никой публикува:
20 Май 2021 | 05:53
Те знаят къде е далаверата ,но не ми харесват кражбите сринаха всички вили за да има кво да ядат,тормозят възрастните и
Минчо публикува:
19 Май 2021 | 23:43
Да живее Англия по голяма част от Римите сме тук и останалата ще дойде ще си останете сами в БГ да си мизерувате и тука не си плащаме данаците много глупав барод сте тези който са на власт те не си плащат само си взимат от ваз по закон на това се вика законна мафия
валентин вълчев публикува:
19 Май 2021 | 19:57
станаха нагли благодарение на покровителсвото на ГЕРБ трябва да сложим край на това
Деан публикува:
18 Май 2021 | 23:20
Трябва да е като по време на комунизма , полицията види ли ром на улицата след 21 00 часа бой !
Рошко публикува:
18 Май 2021 | 15:58
Като дойдат най много и те да вземат шамарите и да се оплакват като мома
Emil Gerov публикува:
18 Май 2021 | 11:47
Balgarskite nevaspitani narkomancheta ( biachi ) , kogato gi po natupat i vidqt zor , vednaga se prevrashtat v nevinni aganca, te sa tumora na balgarskoto obshtestvo !
Някой публикува:
18 Май 2021 | 10:43
Това цигане с какви повреди е ....Та да се стигне до хем атоми и .....Извода е какво е мисленето, нивото , омразата, простотията, циганинията..
Някой публикува:
18 Май 2021 | 10:43
Това цигане с какви повреди е ....Та да се стигне до хем атоми и .....Извода е какво е мисленето, нивото , омразата, простотията, циганинията..
Васил публикува:
18 Май 2021 | 10:23
Само шутове за тия арогантни мангали.от друго не разбират.доказано е не веднъж.
Georgi публикува:
17 Май 2021 | 17:58
Maika vi mangali boi ve , ku4eta gnusni , boiko si zaminava i vie ste posle nared , v balgariq nqmate rabota otivai te si v indiq , samo tap4ite zemqta za sapun nestavate daje
Чочо публикува:
17 Май 2021 | 14:49
Сапун мангали мръсни
Николай Колчев публикува:
17 Май 2021 | 12:42
Смърт ваща мама българска
марко публикува:
17 Май 2021 | 11:56
стига сте обвинявали тези цигани.Погледнете се до къде доведохте България бе кратуни.Идват пак турците .Само те ще ви оправят.А междудругото кой е този който казва че е българин..500 год под турска власт напамня ли ви нещо
Софчо публикува:
17 Май 2021 | 09:17
Идвайте и към черна гора И тук има една фамилия от 9 братя с камара паплач, който притесняват селото Дори на кметицата на сапруга счупиха колата
Йосиф публикува:
17 Май 2021 | 08:40
Иеее мръшии
Георги дим публикува:
17 Май 2021 | 08:39
Дани, ай една игра. Че те спукам
Геогри Дим публикува:
17 Май 2021 | 08:38
Да умраа да ги изтреппа
Дани публикува:
17 Май 2021 | 08:37
Цс?
Емиля Панева публикува:
17 Май 2021 | 08:35
Да им сложат една мрежа и да не излизат от дупката!!!
Емиля Панева публикува:
17 Май 2021 | 08:35
Да им сложат една мрежа и да не излизат от дупката!!!
Пламен публикува:
17 Май 2021 | 08:07
90% живеят на гърба на Българите.Затова ни и бият.За бой сме си.
White power публикува:
16 Май 2021 | 22:21
Циганите на сапун. Само евреите са по-долни от тях.
Made in bulgaria публикува:
16 Май 2021 | 21:24
Долен манталитет български. Хора, които си слагат профили снимки на Хитлер, не стават за нищо! Мина онова време, когато циганите не са плащали ток, вода, сега вече всички си плащат, но вие крадете повече от ромеите. Много п.... и трябва да ядете че да станете, европейци. Бай Ганьо с мислене като....
Иван Иванов публикува:
16 Май 2021 | 18:17
White lives matter. Кви сте прости само вярно че и ромите имат вина но все пак вие се подкрепваме и не казвате истината затова си получихте наказанието
Мартин публикува:
16 Май 2021 | 18:03
И моето дете да ударят и аз ще ги пребия като знам колко са арогантни българите....
Ясновидец публикува:
16 Май 2021 | 17:59
Ще става и по зле... Цига#ит# имат повече пари и самочувствие от Българите вече... ДЪРЖАВАТА ГИ ПАЗИ И ГИ ИНТЕГРИРА ВСЕ ПАК!
боко публикува:
16 Май 2021 | 16:56
Полицайте са завардили целия град и проверяват всеки щото ги е страх да не дойдат други и да спочупат главите на всички мръсни мангусти.Тази държава трябва веднъж за винаги да се изчисти от тях и тяхната тежест.
Мангоджери публикува:
16 Май 2021 | 15:41
Нищо нема да се оправи и да излезе истината на яве глупости изпратете секси пожарникарката и всичко че се нормализира некой требва да окроти майката на цигането вече немам вера на никого
Николай Колчев публикува:
16 Май 2021 | 15:13
Умрете мръсни българи
Николай Колчев публикува:
16 Май 2021 | 15:09
Смърт за всички етнически българи, да живеят циганите
да изгоним циганите публикува:
16 Май 2021 | 14:36
Всички цигани вън от БГ. Полицаите шкембари също където ги пазят - позор.
до българина никой лай от долу публикува:
16 Май 2021 | 13:43
Никой лай, научи първо българския език, бате! Пише се ИЗчистим! Да изчистиме БЪлгария от такива неуки боклуци като те.бе. Става дума за 10годишно дете. Дори и да е искало да открадне сладолед какво от това?! Един ЧОВЕШКИ живот се противопоставя спрямо един бъкан с бактерии сладолед! До там ли озверяхме бе, хора?! Айде малко по-човешки и по-нормално! Нека свирепостта и яростта на болшевиките от БКП-БСП-ДС не ни завладява! Я се осъзнайте малко и вижте за какво става дума!
Манго публикува:
16 Май 2021 | 13:43
Те сега все още са малцинство и само проблеми, смятайте след 20 г. какво чудо ще е, като влязат и в парламента. За сметка на това мераклиите да ги издържат ще намалеят още наполовина...
Николай публикува:
16 Май 2021 | 13:36
Да исчистим България от мръсните и нагли мангали ! Мразя ви в червата мръсни гниди долни ... Като ми се оправят ръцете отивам отново на лов мангалиии оглеждайте се !
К.ур за БСП и Пиринско.бг публикува:
16 Май 2021 | 11:57
Тия самозвани БЪлгари са по -цигани и по- прости от рома Генчев. Така БКП-БСП-ДС-КГБ направи от българите една олигофренна маса от расисити, които се милсят за патриоти! Много от ромите в Разлог са по-интелигентни и по-работливи от кряскащите тука простаци без образование и работа! Браво на кмета Герчев , че не допуска да се реализира сценария на болшевиките за граждански размирици, който да послужи като повод за извънредно положение! Това ще е новият сценарий на кремълските подлоги около радефф и наизлезлите мутри на прехода! Бой и трудовоизправителни лагери за скинарите и ултрасите!
Аз публикува:
16 Май 2021 | 10:49
Докога ще търпим тези паразити? Това е измет, която трябва да бъде респектирана ежедневно!!!
Венко публикува:
16 Май 2021 | 09:48
Къв сладолед без пари бе я се скрий мангал
Pacoran публикува:
16 Май 2021 | 09:28
Няма ли кой да ги итрепа тия мангусти мръсни бе!
Справедлив публикува:
16 Май 2021 | 09:26
Герчо да строй в понеделник ,техническата служба,милицията и да иде да провери кой как е с документите за строителство,ток и вода ! Който е незаконен,заповед за събаряне!!И като изгорят сумати невинни,тогава те ще се саморазправят с виновниците!!! И това трябва да става ежемесечно и навсякъде в страната!!!тогава и понятието"цигански кмет" ще изчезне!
Симитлишкия кмет публикува:
16 Май 2021 | 09:01
Нагли цигани бе майка им дееба мръсна,не работят не плащат ток вода данъци изхранваме ги ние, трябва да се изстребят иначе след 10 15 години ще е страшно тая държава
Zoro публикува:
16 Май 2021 | 08:02
Мангалите са извадили голям късмет че не имал някой от пострадалите боен пистолет тогава бай Мангал щеше да яде яко оловото
Справедлив публикува:
16 Май 2021 | 07:29
Не заемам позиции,но мисля че детето е ударено.Но не трябваше от двете страни да има насилие,саморазправата е незаконна.Разследването трябва да установи справедливо как е започнал инцидента.Това е недопустимо.
Вили публикува:
16 Май 2021 | 04:12
Ромите все сме изболи очите на мнозинството...Расисти...
Станислав Даскалов публикува:
16 Май 2021 | 04:08
За Бледуините бой до колко може!
Страхливец публикува:
16 Май 2021 | 01:30
А къде е господин големи мили сини очи - кмета? По избори доста е близък с всички, сега никакъв го няма? Да не би да се е повредил скенера в лабораторията на снахата или е забравил да остави 50 лева на безделния си син? Къде сте господин кмете? Опровергайте поне на месно ниво, това в което се осрахте не на национално... европейско, световно стана вече вашето усиране. Вашето и на хорато които ви назначиха там! Имайте търпение, всичко си идва на мястото.
1488 публикува:
16 Май 2021 | 01:20
Той беше прав
Маста публикува:
16 Май 2021 | 01:17
освободете фътето и мишевия че нема кой да дава
Руди публикува:
16 Май 2021 | 01:17
На сапун
до циганина публикува:
15 Май 2021 | 23:47
И вашето време ще дойде, подчовеци гнусни! Само паразитирате на гърба на българите, храним ви, поим ви, отглеждаме ви уродчетата, а вие само крадете, биете, колите, изнасилвате, тормозите. Ходете си в Индия и си мрете в лайна, вашата кожа черна.
Lay публикува:
15 Май 2021 | 23:39
Дай му един сладолед без пари....толко ли ще обеднееш?
nikolai публикува:
15 Май 2021 | 23:07
viq se drogirate ne znaete kvo pravite ne ste ubavi :D
nikolai публикува:
15 Май 2021 | 23:04
ei xora prestanete nogo ste zle pa ne znam ai stiga sus zaplaxi moliq ve .....
Въведете име... публикува:
15 Май 2021 | 22:52
Ei nese zanimavaite s ciganite htevi ebat loho
Гоцев Делчев публикува:
15 Май 2021 | 22:37
Манговците трябва да се тренират постоянно със бой Цолевия бог да го прости ги оправяше започвайте ги на ново ние ще помагаме ....
Гугал публикува:
15 Май 2021 | 22:19
И се научете да пишете на български melekshe можете да смятате само кебапчета та покрай изборите защото не знаете таблица за умножение
Гугал публикува:
15 Май 2021 | 22:19
И се научете да пишете на български melekshe можете да смятате само кебапчета та покрай изборите защото не знаете таблица за умножение
До melekshe публикува:
15 Май 2021 | 22:12
Защо сте сигурни че зад това име стой същия човек не забравяйте че всеки може да разбере зад профила с едно обаждане на правилните хора, и между другото шапка свалям на тея от махалата който са навън и се промениха като видяха какъв е света на вън тук се говори за останалата част от махалата т. нар. Курбати те са лоши и вие от ромската махала го знаете.
Melekshe публикува:
15 Май 2021 | 22:04
Ей марковия научи се да пишеш ей келеме .в училището беше двойкар ,сега се правиш на велик майка ти да еба и нещастното копеле паднеш ли ми ще еба в гъза .само да посмееете още един път циганите ще ви ебат в устите да знаеш марково копеле
Melekshe публикува:
15 Май 2021 | 22:01
Ейййй ,не може да биете малки деца и послеэда сте невинни .вие също имате деца .престанете да лъжете и вие най голямите крадци дето откраднахте цяла българия .крадете повече от циганите .вие сте по долни от циганите .престанете ,защото ако се събереме всички роми един българин няма да остане в тая държава .ааа и от къде сте сигорни чеэсте българи като 100 години турците ебаха башите майки и баби ,и така ,че вие не сте българиэа турци
Въведете име... публикува:
15 Май 2021 | 20:27
На курбатка вяра не може да имате това не са роми а курбати който взимат помощи а що не казвате за тая жена на която са защитили фризера със сладолед че по цял ден една пенсионерка работи за да се прехранва а на курбатите от къде са им доходите някой ще попита ли тая измет си е за кремиковци там в кулибите ако искат държава да си правят. Разложани къде спите утре ще е ващото дете тогава вие къщата ще си затваряте, а ако изнасилят на някой българин момичето тогава какво ще следва лицево разпознаване ли пак.
Маалата публикува:
15 Май 2021 | 20:19
ПРАВА СИ МАРИЯ А ТОЯ КАТЕРИН НА ВСИЧКО ОТГОРЕ Е ХВАЩАН С ДРОГА В ПЕТРИЧ И СЕГА СЬДЕИСТВА НА МВР
Black lives don't matter публикува:
15 Май 2021 | 19:20
Трепане мама им дееба циганска
Николова публикува:
15 Май 2021 | 19:20
Докато основните избиратели на Герб в Разлог са платените роми в града оправия няма да има. Те даже парадират с техните кметове. Нека да се провери колко са санкционираните роми за това, че конете им се разхождат по целия град, опасни са за превозните средства и за хората. Колко са съборените незаконни къщи в ромската махала, колко са осъдените за хилядите кражби на дървен материал и набезите по нивите на хората?!
Марковия публикува:
15 Май 2021 | 19:19
Манхатан требва да се ликфидира
Mango публикува:
15 Май 2021 | 18:18
Trebva boi xaxa
Миро публикува:
15 Май 2021 | 17:06
Малко остана. Всичко ще стане ясно. Нищо не трябва да се прикрива.Народът иначе почва сам да се обединява и изправя срещу злото!
Лили публикува:
15 Май 2021 | 16:52
Имай после вяра на кмет, който твърди колко добре си живеят роми и българи! Докато не решат ромите, че трябва да покажат мускули! Държавата им дава всичко, защо да не издевателстват над българите? Полицията в Благоевград я е страх да влезе в циганската махала, та нас ли ще пазят? Станахме държава на циганите!
МАРИЯ ПАРАПУНОВА публикува:
15 Май 2021 | 16:40
ДНЕС ИМАШЕ ДВЕ АГИТКИ ЕДНАТА НА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ А ДРУГАТА НА ЦИГАНИТЕ НА ГЕРБ НАЙ БЛИЗКИТЕ НА КМЕТА ГЕРЧЕВ ТИЯ ДЕТО САНИРАХА УЧИЛИЩЕТО ДЕТО КОНПИ МУ ПАРИ ПОД ГЪЗА

Добавете Вашия коментар

TOP