Ски писта Кулиното посреща първите си гости

22 Декември 2023 | 16:55
2 коментара
Общество
Благоевград
Ски писта Кулиното посреща първите си гости
Тази събота ски писта “Кулиното” посреща първите си гости - с обработена писта, топли напитки, вкусни ястия и много снежни забавления.

На 23.12.2023 година в 10:00 часа “Кулиното” открива ски сезон 23/24 с подходящи условия за спорт и туризъм, след извършени задължителни технически прегледи, почистване от корени и камъни и направена профилактика на съоръженията.

От утре всички любители на зимните спортове ще могат да използват малкия влек, всеки ден от 9 до 16 часа, а при достатъчно количество снежна покривка - ще бъдат отворени цялата 1300-метрова писта и големият влек.

За по-приятен престои и удобство ски-центърът, който се намира на 14 км. от Разлог / 2 км. от местността “Предел”, посреща своите гости с гостоприемно заведение и достъпни цени на дневните карти за всички съоръжения - за деца, ученици и студенти - 15 лева и 20 лева - за възрастни.

Добавени коментари

Христо публикува:
23 Декември 2023 | 19:43
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio
Ненга публикува:
22 Декември 2023 | 21:18
Земете я напрейте тая писта ненга като ората.Сложете оръдия и т.н. стига вече крадни и лажи.На никой не му требува втора кабинка в Банско освем на измамниците

Добавете Вашия коментар

TOP