СКАНДАЛНО: Нови кадри от спалнята на Борисов, отново с пистолет и пачки /Снимки/

09 Ноември 2021 | 14:28
12 коментара
Общество
СКАНДАЛНО: Нови кадри от спалнята на Борисов, отново с пистолет и пачки /Снимки/

Нови кадри от спалнята на Бойко Борисов, отново с пистолет и пачки, се появиха в Интернет пространството.

Предаването "ЕвроДикоФ" е получило на пощата си нови снимки на Бойко Борисов, придружени с текст:

„Голата истина за един български политически лидер!

Един ден преди годишнината от 10-и ноември 1989 г. и по-малко от седмица преди изборите е добре да си припомним, как и защо изгубихме 12 от последните 32 години.

Една от причините е, че в леговището на Правешкия се настани Банкянския му гавазин – арогантен, безскрупулен и готов на всичко, за да запази властта си!

Чакахме повече от година, за да видим дали някой в прокуратурата ще провери, как и защо български министър-председател организира грабежи във всички икономически сектори, оргии в правителствена резиденция, крие в спалнята си пачки и злато (заграбени И от строежа на магистралите) и спи с пистолет до главата – нулевият резултат е известен на всички.

Затова днес организираме „Ден за размисъл преди Деня за размисъл“ – защото ако не му покажем в неделя, че мястото му е вън от властта и в затвора, може и да няма следващ шанс!

Човекът, който нарече народа си „лош материал“ е оставил достатъчно материал (редно е дори да го назовем с истинското му име – улики), за да отиде зад решетките за дълго.

Така че – помислете си!“ /евроком/

СКАНДАЛНО: Нови кадри от спалнята на Борисов, отново с пистолет и пачки /Снимки/

Добавени коментари

Е.еш,не е.еш,простак оставаш! публикува:
10 Ноември 2021 | 20:50
Точно това показват различните снимки с различно спално бельо! Че са правени в различно време и въпреки всичко винаги са пълни с €вра и кюлчета по всяко време!
до бесепе.дерастките олигофрени от пиринско публикува:
10 Ноември 2021 | 13:55
освен това спалното бельо е различно на снимките с ББ и без него. Сиктир ей, болшевишки, редки л.айна да е.ба вашта мама миризлива русофилистична гнусна да е.ба!
до бесепе.дерастките олигофрени от пиринско. публикува:
10 Ноември 2021 | 11:45
Много добре се вижда, че на едната снимка шкафчето е затворено и ББ спи. На другата леглото е оправено и са направени две снимки с малко различен аранжимент - една с кюлчетата и друга с пачките. СИктир ей болшевишки миризливи л.айна да .ба вашта мама и на циклофрениците гнусни да е.ба!
Банско е ГЕРБ! публикува:
10 Ноември 2021 | 09:28
ГЕРБ ПОДБЕДА, ГЕРБ ПОБЕДА ДРУГИТЕ - ГОВЕДА! МАЦУРЕВ ДЕПУТАТ ЗЛОБАРИТЕ ДА МРАТ!
Разлог публикува:
09 Ноември 2021 | 21:30
Как да подкрепим Любен Татарски Красимир Герчев за 30 г. Като изключим 20 цеха за пелети заради които изсекоха гората Едно работно място не са създали
До "ПОДЛОГИТЕ" публикува:
09 Ноември 2021 | 18:18
ИзяЖте се отзад! Мацурев ще влезе гол в банята в Баня.Не се знае как ще излезе.А Борисов се вижда колко е "създал" за себе си и колко за "държавата",ама за своята държава!Хората не са толкова прости-виждат всичко!
До всички ПОДЛОГИ публикува:
09 Ноември 2021 | 17:21
Мацурев влиза от Банско лекета мръсни от Баня! Изяште се отяд! А за Борисов - колкото него друг не е направил! И да е краднал поне е създал много за даржавата!
Vane ot Bane публикува:
09 Ноември 2021 | 16:28
do GERB- iska vi se a ma nema da stane to pa4
леко обиден публикува:
09 Ноември 2021 | 16:07
Да минават тези избори, че вече ми дойде в повече, и леви и десни и какви ли не, вече не знаят какво правят, имат ни за малоумни и ни пускат какви ли не небивалици. Е то до неделя какво ли ще видим още, може и някои мъж да е родил.....
ФАКТ публикува:
09 Ноември 2021 | 16:05
Вярва ли някои на тези неща вече...след декларациите , фирмите и др. подобни, вече на нищо не вярвам..
Ицо публикува:
09 Ноември 2021 | 15:56
До горния: Ти си с психически проблеми.
ГЕРБ публикува:
09 Ноември 2021 | 15:44
Приятели на ГЕРБ! Да не се оставяме на комунистите да ни заблудят! Снимките са незаконни и никой няма право да бъде сниман докато спи! Това е нарушаване на Конституцията! ГЕРБ построи магистрали, пътища, мостове, детски градини, раздаде милиони ! Под ръководството на нашия любим лидер и приятел Ген. Бойко Борисов нашата мила Родина беше в икономически подем! Сега под комунистическото управление на Радев идва Виденова зима, инфлация и недостиг на продукти! Благоевград, Банско, Разлог, Сандански, Гоце Делчев – да се обединим срещу врага ! Да подкрепим Борисов за изборите! Да изпратим в парламента най-опитният политик от нашия край – г-н Александър Мацурев! ГЕРБ ПОБЕДА!

Добавете Вашия коментар

TOP