СКАНДАЛНО! Кмет забрани концерт на Кеба и Ана Бекута, не искал „сръбски боклук“ в града си!

24 Февруари 2023 | 06:24
0 коментара
Общество
България
СКАНДАЛНО! Кмет забрани концерт на Кеба и Ана Бекута, не искал  сръбски боклук  в града си!

Кмет сътвори скандал, като забрани концерт на мегазвездите Кеба и Ана Бекута с мотив, че не искал „сръбски боклук“ в града си. Става дума за градоначалника на Пула в Хърватска.

От проекта „Хилядарка“, които са организатори на мероприятието, изразиха огромно съжаление, че „една весела и традиционна забавна история трябва да има такъв епилог“. Заявиха, че за достоверното информиране на обществото не искат да крият нищо.

„В деня, когато облепихме Пула с плакати, около 21:00 часа, уплашеният директор на спортната зала в Пула, г-н Марио Перушко, ни се обади и каза, че току-що е получил обаждане от ядосания кмет Филип Зоричич, който буквално му нареди, независимо от договора, незабавно да отмени този концерт , защото кметът не иска, цитирам, "сръбски боклук" в града си“, заяви представител на организаторите.

След изявлението на кмета певицата Ана Бекута изригна и попиля градоначалника. Тя заяви, че боклукът си е боклук и няма нация.

„През последните 40 години съм бил на почивка в Истрия поне десет пъти. Защото, както казват приятелите ми, имам вкус. За мен тя е един от най-красивите региони на бившата ни държава. Храната е фантастична, пейзажът е красив, всички мои домакини бяха невероятни и се отнасяха с мен като с кралица. Ето как, забелязах, се отнасят към всеки свой гост. Откъдето и да дойде. Затова знам, че решението на кмета на Пула няма нищо общо с начина, по който мислят жителите на града и на Истрия. Прекарах достатъчно време там, за да ги опозная“, коментира изпълнителката на "Рано моя, рано люта".

„Боклукът не може да е сръбски или хърватски. Той е просто боклук. Виждам, че го имаме в равни количества в Сърбия и Хърватия. Ако актьорите от днешните новини ми позволят да им дам един съвет от живота: Когато програмата не ви харесва, сменете я. Когато кафенето не ви харесва, сменете го. Ако не ви харесва концерта, не си купувайте билет. Много е просто. Ще се видим в Осиек“, заключи сръбската мегазвезда.източник:Телеграф

TOP