СКАНДАЛНО! "Дестинацията" на Джуровия деребейства в община Разлог

17 Февруари 2016 | 01:29
19 коментара
Общество
СКАНДАЛНО! Дестинацията на Джуровия деребейства в община Разлог

"Дестинацията" на Джуровия деребейства с "еко-традиции" в Разлог.

Нов скандал тресе общината, заради обкръжението на зам.-кмета Иван Гюров - Златка Стойчева и Асен Крайнов, съобщава репортер на Pirinsko.com.

Напрежението ескалира, след като служителят на община Разлог Асен Иванов Крайнов се сдоби с одобрен  ПУП – ПЗ – план за застрояване с отреждане за „Къщи за гости” в обхвата на ПИ 61813.22.22, местн. ”Галинчев мост”, землище на гр.Разлог.

Любопитното в случая е, че преди време за същия имот бе подадено заявление от бащата на Асен-Иван Крайнов за ползване за земеделски нужди. След като бе отдадено, само след няколко месеца бе внесено ново искане за закупуване, и както винаги приближените на зам.-кмета Иван Гюров получават това което искат. Крайнови закупили и друг съседен имот за земеделски нужди, но в момента получиха одобрение за ПУП от Иван Гюров.

Скандалното е, че лицето Асен Крайнов е служител в община Разлог и управител на фирма "АИК 79" ЕООД с дейност озеленяване. Освен това, той участва активно в скандалната Дестинация Разлог, където най-вероятно ще участва с проект „Къщи за гости” с въпросните имоти.

По фрапиращото в случая е, че на сайта на общината е публикуван списък на допуснати кандидати за конкурс за държавен служител.

ДОПУСНАТИ КАНДИДАТИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КОНКУРСА ЗА ДЛЪЖНОСТТА “НАЧАЛНИК ОТДЕЛ “ЕВРОИНТЕГРАЦИЯ”

1.ЗЛАТКА КИРИЛОВА СТОЙЧЕВА

Допуснатият кандидат трябва да се яви на 24.02.2016г. от 10.00 часа в сградата на Общинска администрация – гр. Разлог, зала № 111 , за провеждане на конкурса: решаване на тест.

Както се казва, в Разлог случайни неща няма. Бандата на Татарски превзема всички постове, с една единствена цел, Дестинацията на "Джуровия" в Разлог да деребейства.

В случай, че Златка Стойчева "спечели конкурса" ДЛЪЖНОСТТА “НАЧАЛНИК ОТДЕЛ “ЕВРОИНТЕГРАЦИЯ”:

  • ще разработва проектни предложения за кандидатстване по оперативните програми и по други програми на Европейския съюз и България, включително осъществява координация и взаимодействие с общинските структури в тази връзка.
  • Ще участва и осъществява сътрудничество в европейските мрежи, както и поддържа връзки и осигурява обслужване на чуждестранните инвеститори.
  • Както и поддържа сътрудничество и работи с неправителствените организации.

Припомняме, че три сдружения в Община Разлог участват в схема за усвояване на евросредства, като в тях участват и служители на общинска администрация град Разлог, които си имат роднинска връзка по между си.

Забележителното е, че и трите сдружения са кандидатствали за финансиране по мярка 323 от Стратегията за местно развитие на СНЦ „Местна инициативна група-Разлог“, на основание чл. 21, ал.1, т.12 и т.23 от ЗМСМА.

Както по- рано сме публикували, Сдружение „Дестинация Разлог” се управлява от служители на общинска администрация град Разлог. Това са Златка Кирилова Стойчева, която е председател на сдружение "Дестинация Разлог". Заместник-председател на сдружението е Йордан Кацарски, който е брат на жената на Валери Тимев, на който кум е многоуважаваният бивш Народен представител и кмет на град Разлог - г-н Любен Татарски.

Член на управителния съвет е Елена Кирилова Дивизиева, която работи в община Разлог и е бивша съпруга на директора на ДГС-Елешница Иван Дивизиев.

По проекта „Разгледай, чуй и опитай Разлог!”

Сдружение „Дестинация Разлог” организира фестивалът „1000 носии на едно място”, за което усвои стотици хиляди лева на гърба на жителите на общината.

Сдружение „Еко Разлог” има роднинска връзка със собствениците на сдружение „ Дестинация Разлог”. „Еко Разлог” е с председател Георги Иванов Фарфаров. Член на управителния съвет е Елена Златкова Стойчева, която е майка на бившият главен специалист „Връзки с обществеността” в Община Разлог Златка Стойчева. Втория член на управителния съвет е Катерина Кирилова Стойчева, която е сестра на Златка Стойчева.

Това са две сдружения, които са с пряка роднинска връзка, свързани с общинска администрация гр. Разлог.

Сдружение „Еко Разлог” усвоява хиляди лева за организиране на велообиколка на гр. Разлог, както и организиране и провеждане на хепънинг на открито /общоградски пикник. Също така организиране и провеждане на „Лятно училище в планината“ – 6 групи по 25 души за по 3 дни и отпечатване на рекламни и информационни материали – каталог със снимки и брошури.

По всичко личи, че сдруженията „Традиции от Разлога“, „Дестинация Разлог” и ‘Еко Разлог” работят по схемата „ Мама, кака и аз”, като едните манипулират жителите на община Разлог да излязат на Велик ден с носии, други облечени като чауши, а трети организират велообиколка и пикник край Разлог за стотици хиляди лева, като заблуждават обществото, че проектите са на Община Разлог, а парите отиват в джобовете на горепосочените лица и техните покровители. 

Добавени коментари

Gerchev публикува:
18 Март 2016 | 14:01
Zatvor za vsichki v obshtinara - Gurov, Asen Krainov , sekretarq Kranchev li e kakyv e
222 публикува:
22 Февруари 2016 | 12:29
абе в тая община има един таков бърлив, пълен загубеняк се тръчи с телефоне на ушото по кафета по пазаре - плешив сектар ли е каков е ? та се питам тоа оти го дръжа там на работа...оти ако го изгонаа нема го земат на друго место..на какви некадърници плащаме заплатата
gergana публикува:
18 Февруари 2016 | 22:38
Na djuroviq bmv mu e ot proektite sa slagat zlatka da otgovara za proektite i stava strashno kat za posledno sha se grabi ama toa narod tava zaslujava beden i bolen narod lesno se opravlqva kaka mama vane i qs zlateto e ubava
МАНЧО публикува:
18 Февруари 2016 | 22:33
НА АРМАНЕ С ТАПАНЕ АЙ И ЗВОНЦИТЕ ТРБУВА ДА ИЗВАДИМ СИТЕ РАЗЛОЖЕНИ СА НЕГРАМОТНИ ЗНАЕТЕ ДРАГИМИ ТЪПАЦИ ЧЕ ТОВА СА ХОРАТА С ПРОЕКТИТЕ ИСКАРАА ФНОГО ПАРА И ПА ИМ ОДИТЕ ПО АКЪЛО БРЕ ТА ВИЕ СТЕ ШАНТАВИ БРЕ ВИЕ ИСКАТЕ ДА ВИЕ ГАДНО БРЕЙ АЙ ЛЕКА И МЕКА
сандра публикува:
18 Февруари 2016 | 21:21
защо не каже джуровия от дека са му парите за джипо на тая заплата нема как да си го купи от каде са парите бе можеле некой да каже
Мара отварачката публикува:
18 Февруари 2016 | 20:42
Тя мафията е с големи пипала. Гюровата е пияна с менте алкохол и отрови.Народа в Разлог спи а крадците действат с пълна пара.
До активност публикува:
18 Февруари 2016 | 20:07
Е кее прокуратура че се задейства като седалището и е в сградата на Валери Тимеф кумецо на Любчо Татарски. Свински црева.
До неКОЙ публикува:
18 Февруари 2016 | 16:57
Много го е яд неКОЙ и явно не може да преживее некои загуби. Вие си тропайте звонците и чановете, пишете си глупости, които е ясно, че са поръчкови и платени, а кервана си върви. Проси сте и затова не излиза нищо от вас. Пишат за тия дето работят. А от злоба, че се пукне цел Разлоч.
Ааа публикува:
18 Февруари 2016 | 13:55
Прости ратаре си сте ,нека си лапааа &€ па вие ги дръжте за лосто!
istinata публикува:
18 Февруари 2016 | 10:52
http://pirin24.com/news/Novini_2/Komisiia-za-predotvratiavane-i-ustanoviavane-na-konflikt-na-interesi-z_12645.html
пухчо публикува:
18 Февруари 2016 | 10:09
Спи народе още 4 години...може да стане чудо - да им стигнат парите и да дадат на некой дето има идеи и може нещо свестно а направи....дотогава: носете си носиите и клопайте празнични звонци.
пенко публикува:
18 Февруари 2016 | 09:19
Отвратителна феодално-Татарска община,неграмотно и тъпо население-овци и един кръг преяли управници и фирмаджии--Тъпото парче Стефан,Непорасналия пубер Тефико с жена му Фифи от общинския съвет лижещи газо на Герчев и сино му,Дуди с бабичките що премета още,,,а народо дей му зрелища-тапане и е готов....Па Батъко простия миризливец-технически се направе по градо--смех,срам,излагация--
АКТИВНОСТ публикува:
18 Февруари 2016 | 09:18
А ПРОКУРАТУРАТА?? ЗАЩО ЦЕЛИЯТ ГРАД НЕ РАЗПРОСТРАНИ ЦЕЛИЯТ ТОЗИ МАТЕРИАЛ ДО ХОРАТА В ГРАДА ЗА ДА РАЗБЕРАТ ПОВЕЧЕ ЗА ГНУДНИТЕ ДАЛАВЕРИ НА БАНДАТА МАФИОТИ?? ДА ГОВОРИМ,ДА РАЗПРОСТРАНЯВАМЕ НА ГНУСНИТЕ ЛЪЖЦИ МАФИОТСКИТЕ ДЕЙСТВИЯ. ПЛЮЙТЕ ГИ ТЕЗИ,ПЛЮЙТЕ ГИ КЪДЕТО ГИ ВИДИТЕ ИЗ ГРАДА. ЗЛАТКА ПИРАТКА И СЕСТРА Й КАТКА ПАТКА - КРАДЛИ И ПРОДАЖНИ МАЙМУНИ!!!
Милеинженеринг фараемс публикува:
18 Февруари 2016 | 09:17
Много ни е яд че нас заедно със Стефан Караджов и борбата Рачев почнаха да ни слагат на заден план.ей че свършим парите
Редактор публикува:
18 Февруари 2016 | 08:32
Ехе явно някои много го е яд,ами пукнете се бре едни работят други само се нервите тъпи журналисти нсъсквате народа един срещу друг
дине публикува:
18 Февруари 2016 | 07:27
язовцо не е зимал а жена му мара тумбева язовецо за тава се кълне че не е зимал та си е верно не е зимал той а жена му
Язовец публикува:
17 Февруари 2016 | 21:54
ЕЕй тапанари я тропайте звонците и чановете, а я да си гушкам паричките. Иначе я пари не сам зимал, я само по проект нещо ако ме уредаа да прилапам.Я съм чист като язовец, мерисам на пор.
неподкупен публикува:
17 Февруари 2016 | 19:58
Бахти и наглото племе Кои ве трае незнам
"Дестинация"Татарски публикува:
17 Февруари 2016 | 15:29
ЕВАЛЛА!МАШАЛЛА!

Добавете Вашия коментар

TOP