Скандално: Братовчед на екскмета Атанас Камбитов оглави протеста срещу правителството на ГЕРБ

29 Януари 2020 | 16:09
4 коментара
Общество

Първият братовчед на екскмета на Благоевград Ат. Камбитов, Димитър Шалявски се включи в днешния протест за сваляне на правитлеството в София, видя Pirinsko.com

Той, заедно със десетки свои съграждани взе участие в протестното шествие на ресторантьорите от цялата страна, които с възгласи и освирквания настояха за оставка на управляващите.

Протестиращите буквално окупираха парламента, стигна се дори до сблъсъци с полицията. 

"Съдединението прави силата", написа във фейсбук страницата си Димитър Шалявски и допълни, че само с единство може да има резултат.

Припомняме, че хотелиерите и ресторантьорите имаха предвиден протест, който трябваше да отпадне заради договореното вчера 6-месечно отлагане на Наредбата за въвеждане на софтуерите за управление на продажбите.

Въпреки това пред Народното събрание протест все пак има. Хотелиери и ресторантьори искат намаляване на ДДС-то. След срещата Владислав Горанов каза, че при отлагането на Наредбата, която притеснява бранша, първите три месеца ще бъдат използвани за съвместна работа с експертите на съответните организации и НАП. Това се прави с цел да се постигнат изясняваният неяснотите, за които претендира бизнеса.

Министърът на финансите обеща, че в следващите седмици ще бъдат проведени и срещи по отношение на режима за запечатване на търговските обекти. 

Добавени коментари

Хахахах публикува:
30 Януари 2020 | 18:03
ще прай що си иска, а вие само ще лаете, нещастни псета!
поп Нафърфорий публикува:
30 Януари 2020 | 09:16
Га яди кифтетата не рива, пък като го изгониха - риве и краде (не че преди не го е правил, де)!
няма лошо публикува:
30 Януари 2020 | 07:30
Защо да не протестира Камбитов вече е изгонен от ГЕРБ те си нямат нощо общо с нашата партия. Г-н Борисов е разпоредил за Камбитов край
Титан публикува:
29 Януари 2020 | 17:16
Хахахаа,баси боклука!

Добавете Вашия коментар

TOP