СКАНДАЛНО! Благоевградчанинът Бисер Стойчев - "Грозния" фалшифицирал документ с подпис на съдия и печат на Районен съд - Благоевград

07 Май 2015 | 17:29
21 коментара
Криминално
СКАНДАЛНО! Благоевградчанинът Бисер Стойчев - Грозния фалшифицирал документ с подпис на съдия и печат на Районен съд - Благоевград

Благоевградският общински съветник Бисер Стойчев - "Грозния" фалшифицирал документ с подпис на съдия и печат на Районен съд - Благоевград, съобщава репортер на Pirinsko.com.

Скандално известният благоевградски общински съветник Бисер Аспарухов Стойчев е замесен в поредната имотна измама на територията на община Благоевград.

Припомняме, че през 2012 год., Бисер Стойчев уговаря да продаде на благоевградчанина Красимир Стефанов имот, който е собственост на роднините на баща му Аспарух Стойчев. Сделката с покупката на имота е осъществена на 21.02.2012 година при нотариус Искра Кутева, с район на действие Благоевград.

От страна на продавача се явил Аспарух Костадинов Стойчев, придружен от двамата му сина Бисер и Костадин Стойчеви, а в качеството на купувач се явил лично Красимир Великов Стефанов, който на 21.02.2012 год., купува имот № 019042 находещ се в землището на благоевградското село Еленово, местността "С.Марулево", с площ на имота по скица 12,394 дка.

Наследниците на имота, за които лично Бисер Стойчев представил пред нотариус Искра Кутева, удостоверения за това, че се отказват от наследството на имота, сегa  имат претенции и са завели иск в районен съд - Благоевград за дял от 1/3 на въпросния имот.

Според източник на Pirinsko.com, наследниците на горепосочения имот не знаели въобще, че имота е бил продаден, освен това не знаели че има заведено дело от тяхна страна за делба на имот, което дело стартира на 17.04.2015 година.

Скандалното в случая е, че Бисер Стойчев, освен, че заблуждава роднините си за продадения имот, представя пред нотариус и фалшиви удостоверения на които са нанесени имената и единните граждански номера на наследниците Атанаска Динева Боева и Верка Динева Цветанова.

Но още по-скандалното и престъпно поведение от страна на Стойчев е, че е фалшифициран подпис на съдия Владимир Ковачки и неговият деловодител Даниела Иванова, както е нанесен печат на Районен съд Благоевград.

След разследване на Pirinsko.com, се установява, че представените удостоверения от Бисер Стойчев пред нотариус за осъществяване на сделката през 2012 са напълно фалшиви. Освен това Стойчев си е позволил от името на собственика на имота да попълва лични данни и да пуска квитанции в общинска служба по земеделие и други институции, от където се здобил с данъчна оценка и скица на имота, с които Стойчев внесъл в съда от името на роднините си.

Освен, че заблуждава роднините си той се опитава да заблуди и съда, като с поведението си показва, че и той е от наследниците които искат дял от въпросния имот. След дълго проучване стана ясно, че между благоевградчаните Бисер Стойчев и Красимир Стефанов е възникнал конфликт, като по думи на Стефанов, общинските съветници Бисер Стойчев и Злата Сотирова го рекетирали за заведение което стопанисвал синът на Стефанов - Кирил.

Pirinsko.com потърси за коментар собственика на имота Красимир Стефанов:

"Аз съм възмутен от случващото се около покупката на имота и след като разбрах, че има възбрана от съда на имота, който придобих през 2012 год., отидох да проверя какво става в службата по земеделие към община Благоевград и се "видях в чудо". В деловодството на общинска служба по земеделие разбрах, че от мое име са пускани заявления и са взети "данъчна оценка" и скица на имот. Шокиращото в случая е, че попълнените документи са с различен почерк от моя, както и подписите, освен това в заявленията са попълвани лични данни, а именно единен граждански номер, което е незаконно. Вече съм сигурен, че това е дело на общинският съветник Бисер Стойчев, както го наричат в Благоевград - "Грозния", защото именно той ми заяви че ако не му прехвърля имота ще направи всичко възможно да ми го отнеме. Но аз как да му го прехвърля като съм го купил. Лично Бисер идваше вкъщи и в офиса на фирмата да ми предлага въпросния имот, за което имам свидетели и лично той представи в кантората на Искра Кутева удостоверенията, че лелите му се отказват от наследствени дялове. Ходех лично при роднините му в северна България и пред свидетели възрастните хора казаха, че за имота и делото разбират от мен, което означава, че цялата схема е дело на Бисер Стойчев", коментира Стефанов.

Той е категоричен, че ще изиска графологическа експертиза за пусканите заявления в службата по земеделие, като най-вероятно подчерка ще докаже съпричастноста на общинските съветници Бисер Сойчев и Злата Сотирова, както и служителите в администрацията съпричастни с измамите.

Pirinsko.com потърси за коментар собственика на имота Красимир Стефанов:

"Не само документите на роднините Бисер е фалшифицирал. Аз съм възмутен от случващото се около покупката на имота и след като разбрах, че има възбрана от съда на имота, който придобих през 2012 год., отидох да проверя какво става в службата по земеделие към община Благоевград и се "видях в чудо". В деловодството на общинска служба по земеделие разбрах, че от мое име са пускани заявления и са взети "данъчна оценка" и скица на имот. Шокиращото в случая е, че попълнените документи са с различен почерк от моя, както и подписите, освен това в заявленията са попълвани лични данни, а именно единен граждански номер, което е незаконно. Вече съм сигурен, че това е дело на общинският съветник Бисер Стойчев, както го наричат в Благоевград - "Грозния", защото именно той ми заяви че ако не му прехвърля имота ще направи всичко възможно да ми го отнеме. Но аз как да му го прехвърля като съм го купил", коментира Стефанов.

Той е категоричен, че ще изиска графологическа експертиза за пусканите заявления в службата по земеделие, като най-вероятно подчерка ще докаже съпричастноста на общинските съветници Бисер Сойчев и Злата Сотирова, както и служителите в администрацията съпричастни с измамите. 

- See more at: http://pirinsko.com/startira-edno-ot-delata-sreshtu-vyzbrana-na-imot-v-koeto-e-zamesen-blagoevgradskiqt-obshtinski-syvetnik-biser-stojchev-9940.html#sthash.y0Mxr7oj.dpuf

Интересен е фактът, че Бисер Стойчев е съдебен заседател при Окръжен съд Благоевград встъпил на 10 април 2014 година. Съветниците Бисер Стойчев и Злата Сотирова в каческтвото им на съветници с 2 мандата в местния общински съвет запълват квотите на съдебни заседатели в Ройонен и Окръжен съд Благоевград.

СКАНДАЛНО! Благоевградчанинът Бисер Стойчев - Грозния фалшифицирал документ с подпис на съдия и печат на Районен съд - Благоевград
СКАНДАЛНО! Благоевградчанинът Бисер Стойчев - Грозния фалшифицирал документ с подпис на съдия и печат на Районен съд - Благоевград
СКАНДАЛНО! Благоевградчанинът Бисер Стойчев - Грозния фалшифицирал документ с подпис на съдия и печат на Районен съд - Благоевград

Добавени коментари

blgdama публикува:
04 Септември 2017 | 11:14
e grozen si naistina
valo публикува:
08 Май 2015 | 20:46
Eto i malko ot smste: kak iskam da si domene da me gali6 da vali da6 da mi tropa po lamarinata ,6e gi pusnem sled taq statiq malko da vidat lupovni sms xorata
Запознат публикува:
08 Май 2015 | 17:11
ГРОЗНИЯ ХАХАХАХАХА ПА ЗЛАТА КАК СИ ГО Е ХАРЕСАЛА ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ ВЕНЦИ МИШКАТА Е ИЗГОНИЛ ЗЛАТА И СА ТИЯ ДВАМАТА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА СЪПРУЗИ А ШИВАЧКАТА НА БИСЕР ЖЕНА МУ Е МНОГО ЗАБЛУДЕНА ,,,,ГРУХ ГРУХ ПО ЦЕЛ ДЕН СМЕ ЗАЕДНО И ВЕЧЕР МИ ЛИПСВАШ,,,,,ОБАДИМИ СЕ ДА ПИЕМ КАФЕ ДА СЕ ИЗМЪКНА ОТ НАС ЛИПСВАШ МИ,,,,, СА САМО ЧАСТ ОТ СЪОБЩЕНИЯТА В КОИТО СИ ПИШАТ ДВАМАТА ВЛЮБЕНИ
до Прокуратурата публикува:
08 Май 2015 | 17:06
До прокуратурата в Благоевгра! Нямали да се сезира прокуратурата по този казус та това е истински цирк и подигравка с българското правосъдие. Да правиш фалшив подпис на съдя и да правиш фалшив печат на районен съд е страшна фалшификация та това са хора за затвора.
миле публикува:
08 Май 2015 | 15:37
майко па грозния лелелелеле евала кой му е измислил тоя прекор грозния е брат на тони робева един хуй е правил и двамата мошеници !!1!!!!!!
aidarovo публикува:
08 Май 2015 | 13:08
E bisere e kurvo mrasna idat izbori 6e se moli6 pak smradlqk.
Batkata публикува:
08 Май 2015 | 10:34
Bisere ne si smenqi pricheskata po friziorskite saloni smeni si glavata napravo s Zlata po krasivi nqma da stanete mo6enici si behte takiva si i ostavate toq pat 6te padat glavi muleta skapani
valo публикува:
08 Май 2015 | 09:48
e biseresere pa si zemal na venci drexite kupi si ne6to tvoe sa ima6 pari oti posle nema da ti stignat za dela xaxaxaxaxa penio
бабаит публикува:
08 Май 2015 | 09:38
Не се учудвайте, в общината това е възможно даже е практика.Много служители особено от строителния отдел взимат пари за подобни ,,услуги". Кмета е наясно с тази практика но си затваря очите защото и той е същия мошеник.Него не го интересуват проблемите на хората а собствения бизнес, който чко е закъсал.Хора не бъдете слепи и не вярвайте на хвалбите на местните вестници които освен да го хвалят не смеят да го критикуват. А знаете че няма безгрешни хора, Камбитов е фалирал собствения си бизнес а вие очаквате да управлява общината. За тези които не вярват че в общината се вършат престъпления, им пожелавам да имат проблеми свързани със строителството, и където най-много се краде и рекетира,тогава ще ги питам дали все още са доволни от кликата около кмета, която безусловно представлява организирана престъпна група.
000 публикува:
08 Май 2015 | 08:03
Прокуратурата няма да е страна по случая, вярвай те! Всичко 6ше мине и замине, единствения изход за нормалното население на тази държаве е терминал 2.
Адвокат публикува:
08 Май 2015 | 07:23
Колеги действително това не са подписите на съдия Ковачев, освен това съдия Ковачев като подписва удостоверения не се произнася на определение а на решение. Видно от документа се вижда, че печата е подменен, тоест няма звездичките на герба на РБ, тоест документа, който е на снимката е напълно фалшив.
PIRINSKO.COM публикува:
08 Май 2015 | 06:59
http://pirinsko.com/startira-edno-ot-delata-sreshtu-vyzbrana-na-imot-v-koeto-e-zamesen-blagoevgradskiqt-obshtinski-syvetnik-biser-stojchev-9940.html
PIRINSKO.COM публикува:
08 Май 2015 | 06:57
http://pirinsko.com/podadoha-jalba-v-prokuraturata-sreshtu-blagoevgradskite-obshtinski-syvetnici-hristo-kovachki-biser-stojchev-i-zlata-sotirova-za-falshificirane-na-dokumenti-i-prisvoqvane-na-imoti-2158.html
ИСКРЕН публикува:
08 Май 2015 | 06:54
какъв мъж бе той е измамник единственото мъжко в него е че взе на мишката жена му злата общата ма за тия работи дето е правил май май нема да му се размине
grozniq публикува:
08 Май 2015 | 00:26
E 4ak na ma6 se pravi grozniq prokoraturi tova onova ple6ivec tap
naso публикува:
07 Май 2015 | 19:15
grozen maxai se ot obstinata samo problemi s tebe dyxlio mazen gryx gryx....
Бисер Стойчев публикува:
07 Май 2015 | 18:37
Нямам търпение да дадете тези сигнали и всичко с което разполагате на прокуратурата за да ме осъдят!
Михаил публикува:
07 Май 2015 | 18:20
АЛО СЪДИИИИИИИИИ КАК ИМ ПОЗВОЛЯВАТЕ И ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ ДА СЕ РАЗХОЖДАТ В СГРАДАТА НА ТЕМИДА НЕМАЛИ КОЙ ДА УДАРИ ПО МАСАТА И РАЗКАРА ТАЗИ ПАПЛАЧ ОТ СЪДА НЕ МИ Е ЯСНО БИСЕР И ЗЛАТА КАК ГЛЕДАТ В ОЧИТЕ САДЯТА ВЛАДИ КОВАЧКИ КАК ИМАТ СМЕЛОС И СЪВЕСТ ЕДИНИЯ Е ЗА БОБОВ ДОЛ А ТАЯ С МАЗНАТА КОСА Е ЗА СЛИВЕН
Гражданин публикува:
07 Май 2015 | 18:16
прокуратура и съд немали в тая държава докога тези гамени ще си прават кавото си искат та това си е пълна измама. мимли боже колко си е повервал бисер за да направи фалш документ. бисер без злата нищо не прави заедно действат и се отчитат на мишката за да ги пази.
ADVOKAT публикува:
07 Май 2015 | 18:11
PODPISA NA KOVACHKI NE E TAKAV I PECHATA NA RAIONEN SAD NE ORGINALEN BISERE BISERE TOQ PAT SE NASRA TA ZASMRADE PO CELIQ GRAD.
Стойчева публикува:
07 Май 2015 | 18:09
Бисер и Злата действат заедно постоянно са в службата по земеделие в съда и при Сашко нотариуса при градската. Тези хора са за затвора как може да правят нередовни документи ало имали динституции в тази държава?

Добавете Вашия коментар

TOP