Скандали, пиянски изцепки, заплахи и поредната дисциплинарна проверка за полицай от Сандански

04 Август 2023 | 08:54
3 коментара
Общество
Благоевград
Скандали, пиянски изцепки, заплахи и поредната дисциплинарна проверка за полицай от Сандански
След серия скандали, в които се замесваше името на полицая от управлението в Сандански К. Попов, вчера отново името му изплува в сигнал за домашно насилие, отвличане на собствените му деца, пиянски изцепки и скандали в известен хотел в гоцеделчевско. Жалба за терор върху двете му деца на 16 и 9 години е депозирала съпругата му, с която са разведени, съобщава Струма ком.

Преди няколко дни Попов поискал от бившата си да му позволи да заведе децата на почивка. Дотук няма нищо лошо. Отпътували за гоцеделчевско, където Попов бил ангажирал място за почивка в известен комплекс. Бащинската му любов обаче продължила кратко и ден по-късно, пиян и агресивен, той започнал да обижда и ругае децата, да им забранява да се обаждат на майка им. Усещайки, че нещо се случва бившата съпруга заминала за мястото, където е Попов с децата, за да провери дали са добре и защо не се обжаждат. Заварила Попов пиян, който вдигнал невиждана олелия, че е дошла. Притеснил с поведението си не само почиващите, но и персонала, собственика на комплекса, децата си и бившата си жена. След случилото се съпругата му е депозирала жалба в полицията, сигнали за поведението на клиента са пуснали и от комплекса, където бил на почивка.

По този случай срещу Попов е образувано досъдебно производство за тормоза над децата и поведението му в комплекса.Сезирана е и прокуратурата. Срещу него започна и спешна дисциплинарна проверка. Поредната срещу полицая.

Припомняме, че Попов бе обект на дисциплинарна проверка заради грабеж на молдовски гражданин в село Лешница Преди време в нетрезво състояние той влязъл в пререкание с компанията на молдовския гражданин Иван Туркан, Скарали се и понеже полицаят се държал непристойно, Туркан извадил мобилния си телефон, за да го снима. Ядосан, Попов, който се държал като тартор в родното си село, издърпал мобилния телефон от ръката на Туркан и избягал. Незабавно е депозиран сигнал в полицията в Сандански. Няколко полицейски екипа обкръжили дома на колегата си,за да го озаптят. Попов продължил да се държи агресивно, видимо силно афектиран.

Преди време, отново в нетрезво състояние, той влезе в екшън с белгийско семейство, с което се сби и преби. Екшънът станал заради кучетата на семейството, които лаели по Попов. Разярен Попов започнал да хвърля камъни по кучетата, стопаните излезли и станал боя. С метална тръба полицаят разбил главата на жената в семейството. Случаят достигна посолството на Белгия у нас, след жалба на пострадалите чужденци, но неясно как се потули. Последва случай, в който отново Попов се би със съсед в село Лешница, а по време на пандемията от Ковид отново наруши правилата, като бе в центъра на купон, когато бе абсолютно забранено да се правят масови сбирки в заведения. По всички тези изпълнения на ченгето уж имаше образувани дисциплинарни проверки, но не се случи нищо.

Ако и сега изстъпленията му бъдат покрити, ще питаме МВР министъра какво се случва в управлението в Сандански и такива ли са служителите на ОД на МВР Благоевград, които трябва да са пазители на реда, здравето и живота на хората.

Добавени коментари

Много шум за нищо публикува:
04 Август 2023 | 21:03
Попов я заплашвал устно по телефона Тя извела децата от хотела без той да разбере Кой полицай от Сандански е звънял в Струма
Загорка публикува:
04 Август 2023 | 14:02
Палицията в сандански е прието видиш ли гражданин без полицейски стикер, няма ли роднинана милиционер, не е овластен по някакъв начин, не е финансово заможен да му се "СДЕРЕ ГЪЗА" на техен жаргонен език. Ако е "НАШО МОМЧЕ" както често казват му е позволено шофиране без предпазен колан, шофиране без светлини, технически преглед, шофиране под въздействието на наркотични вещества, алкохол, фолио на 1%
Нашка публикува:
04 Август 2023 | 10:21
Кандев поинтересувай се и за “постиженията” на полицай Бичков от районото в Разлог , колко граждани преби , преди година след преглед във фсмп и арест го освобождаваме гражданина пребит брутално! Преди 10 дни пак преби едно момче от Якоруда даже се хвалил с снимки с кръв по вратата на районото. Преди седмица скочи на бой и има закана за убииство срещу негов колега в районото пак ! До кога трябва да търпим психопати в мвр ???

Добавете Вашия коментар

TOP