Скандал! Пациенти плащат по 7 лева на ден за телевизия в МБАЛ-Благоевград

06 Декември 2022 | 15:28
4 коментара
Общество
Скандал! Пациенти плащат по 7 лева на ден за телевизия в МБАЛ-Благоевград

Благоевградчани питат кой е разпоредил поставянето на машина за плащане на телевизия, интернет и радио в държавната болница.

В хирургичното отделение от дни има Вендинг апарат за поръчка на съответна услуга. Гледането на телевизия за ден е 7 лева. Интернетът струва 3 лева, също за един ден. 

"Понеже всичко ни е наред, понеже живеем достойно! Законно и морално ли е поставянето на този Вендинг апарат за предоставяне на услуга - гледане на телевизия, слушане на радио и интернет достъп във фоайето на Хирургия в МБАЛ Благоевград? С чий подпис е разрешено поставянето на машината,  машината, при условие, че кабелната телевизия предоставена от операторите за болницата е почти на символични цени", питат възмутени в една от благоевградските фейсбук групи.

"На кого се позволи да трупа кинти от болката и безизходица на хората лекуващи се в МБАЛ-Благоевград? Значи така - влизаш в отделението, след направена хирургична интервенция и се налага да лежиш на легло и на всичко отгоре се налага да плащаш по 7 лева на ден за телевизия. Ето на това му се казва АЛЧНОСТ и търгашество от здравето на хората", кментират благоевградчани, снимали машината за услуги./Е новина/

Добавени коментари

Лекар публикува:
19 Декември 2023 | 19:53
А какво правим със софийските градски болници, в които няма телевизия, дори срещу заплащане? Ограбване било. Заповядайте при нас... безплатно гледане на гола стена и никой не иска да предостави телевизори, дори срещу пари. Ползваш услуга - плащаш я. В клиничните пътеки няма определена такса за доставка на телевизия и Интернет за пациентите... няма и оценка на лекарския труд. Но това българина не го интересува.
Запознат публикува:
07 Декември 2022 | 05:10
За незапознатите. Телевизията в цялата болница е платена. Фирмата е “избрана” от ръководството на болницата и хирургията няма нищо общо с тази статия. Апаратът се намира на входа на сградата. Лесно може да се провери.
Пациент публикува:
06 Декември 2022 | 20:18
Стига с тези поръчкови, злонамерени статии. В цялата болница телевизията се плаща.,но се пише само за хирургия, за да може "доволни" пациенти до се упражняват злостно върху името на достоен лекар като д-р Димитров! Да бъдем по - добри, смирени и благодарни!
Разложанин публикува:
06 Декември 2022 | 20:03
Телевизия че гледаш ако не те утрепе шефо на хирургията Димитров(Либяховски), кеето се случи с 58 годишна жена от Разлог с планова операция от херния.

Добавете Вашия коментар

TOP