Синът на ексмитничаря и шеф на ДПС Марио Минев ще бъде кандидат за кмет на Петрич, обяви го лидера на БСП-Новко Попов

29 Август 2023 | 09:07
8 коментара
Общество
България
Синът на ексмитничаря и шеф на ДПС Марио Минев ще бъде кандидат за кмет на Петрич, обяви го лидера на БСП-Новко Попов
Зрелище! Синът на ексмитничаря и шеф на ДПС Марио Минев ще бъде кандидат за кмет на Петрич, обяви го лидера на БСП -  Новко Попов

Човекът МИТНИЦА с апетити да сложи ръка върху цялата община Петрич, спортната база не стига. Това се потвърждава от обявеното днес от лидера на БСП в Петрич Новко Попов, който между впрочем, нарече ПОДАНИЦИ всички избиратели. Попов даде подкрепата на партията си за сина на Марио Минев – Любчо Минев за кмет на община Петрич. Това не учуди петричани, които станаха свидетели на преврата в БСП, случил се именно в ресторанта на Марио Минев. Точно на това място беше заличено бившето ръководство на партията и обявено новото начело с Новко Попов. Същият новопровъзгласен лидер ще води листата на социалистите в община Петрич, обяви самият той в интервю, успоредно с политическата обич към сина на Марио Минев.

Така вече е ясно, че човекът МИТНИЦА, който е и лидер на ДПС в община Петрич, подрежда още една своя листа със съветници за изборите – тази на БСП. Сега вече си спечели подкрепата на БСП другари, които имаха честта да обявят дори първи кандидатурата на бащиния оратор за общински кмет. Така до момента Марио Минев излиза с листа на ДПС - партията, която оглавява и с листата на социалистите в града.

Интересно как се стигна до „БСП политическата далновидност“ ? Колко (…) ?  Интересният ребус за петричани тепърва предстои да се разгръща с нови Миневи завоевания преди началото на кампанията…Ще следим с интерес.

Добавени коментари

АБВ публикува:
29 Август 2023 | 20:27
Корнело,Корнело,щом до тоя я докара,значи и те не си наред.Та тоя Новко е спукан отвсякъде......
Зоро публикува:
29 Август 2023 | 20:22
Човекоподобието Марио Минев щял да вдига за нищо не ставащия му син Любчо за кандидат за кмет на Петрич!Та сват му Коцето Меското и 1 милион кебапчета да почерпи,пак няма как да стане.Любо и едно кафене не можа да управлява,пък камо ли цяла община.Марио Джуджето освен апашлъци,друго не може и знаят петричани какво ги чака с него.Сега я няма Ата Маркова и веднага се лепна за ДПС и им поднесе на платената тепсия циганорийте.
Емил публикува:
29 Август 2023 | 16:16
Леле жажда за пари.Нали тате има много.Любе ,не се бутай в политиката.Там не ти е мястото
Истината публикува:
29 Август 2023 | 14:10
Конференцията на БСП ПЕТРИЧ,НЕ Е МИНАЛА.НОМИНАЦИЯ ЗА КМЕТ НЯМА.
Хаха публикува:
29 Август 2023 | 10:49
Мамин златен.. На безработния Любчо тати ще го прави кмет.
БСП публикува:
29 Август 2023 | 09:48
Обновената млада генерация на БСП - Петрич клекна без никакви усилия на джуджето Минев. Срам и позор!
Гражданин публикува:
29 Август 2023 | 09:47
Напълно очакван ход от страна на Минев. Той щеше да е още по-щастлив ако беше успял да набута Георги Динев като кандидат кмет от ГЕРБ, за да си върне отново стадиона с негова помощ.
Петричанин публикува:
29 Август 2023 | 09:44
За Марио Минев не е нещо ново купуването на цели партии и ръководства. Наскоро се опита да направи същото и при гербаджиите с Гошо Динев и Танев, но не са се получили нещата.

Добавете Вашия коментар

TOP