Синът на екскмета на Дупница Пл. Соколов в полицейски капан за наркотици

19 Ноември 2021 | 20:10
0 коментара
Общество
Синът на екскмета на Дупница Пл. Соколов в полицейски капан за наркотици

Синът на бившия кмет на Дупница д-р Пламен Соколов – д-р Петър Соколов, попадна в полицейски капан за наркотици. В сряда срещу четвъртък през нощта д-р Петър Соколов е бил в компания с още четирима души в гаража на криминално проявения Венцислав Крумов в кв. “Байкал”. Мястото е в близост до семейната къща на д-р Пл. Соколов. При полицейска проверка  криминалистите са установили наличие на кокаин, по-малко от 1 грам, който бил на масата, около която е седяла компанията. Венцислав Крумов и д-р Петър Соколов са отведени в РУ – Дупница. Двамата са дали кръв за изследване в Спешен център – Дупница за установяване наличие на наркотик. Пробите са транспортирани във ВМА за изследване. В. Крумов е задържан, а д-р Петър Соколов е дал показания, след което е освободен.

Разпитани са и останалите трима души в компанията, но все още се установява на кого е наркотикът. Всеки от петимата твърдял, че не е негов. Все още не е повдигнато обвинение на никого от компанията.

Д-р Петър Соколов работи в дентална клиника в Пловдив като стоматолог. Преди около година е отворил кабинет и в Дупница и вече има доста пациенти в родния си град.

Вчера репортер на „Струма” се свърза по телефона с д-р Петър Соколов, но той бе категоричен, че няма нищо общо с наркоскандала.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP