Синът на благоевградската миска Алекс Петканова стана на три година, празнува рожден ден без баща си

30 Януари 2022 | 13:08
1 коментара
Хайлайф
Синът на благоевградската миска Алекс Петканова стана на три година, празнува рожден ден без баща си

Синът на Александра и Даниел Петканови отбелязват рождения ден на сина си Габриел. Днес той става на три годинки. Още от раждането си той влезе в публичното пространство с профил в социалните мрежи. Двамата родители публикуваха пост в Инсграм по повод днешния им празник.

Майката Александра благодари на сина си за честта да бъде негова майка.

"Ти си изключително дете! Ти ми даде цел в живота и ти благодаря,че ме караш да се чувствам горда и щастлива всеки ден. Преди известно време на въпроса: "Какъв ще станеш като пораснеш?", Габриел ми отговори: " ЧОВЕК! " Пожелавам ти да останеш добър ЧОВЕК завинаги, независимо с какво те сблъсква съдбата. Обичам те!", пише Александра Петканова. 

Събитието е отбелязано в социалните мрежи с фотосесия, на която се наблюдава разделение. В профила на Алекс са само снимки с нея и Габриел, а в профила на Дани се вижда вече и една обща. Все още обаче не ясно какви са взаймотношенията им. Тъй като само преди ден Александра празнува своя рожден ден, на който съпругът й не присъства. А днес в стори Даниел Петканов отбелязва, че няма да бъде и на рождения ден на сина си. Все още обаче не е ясно каква е причината Дани да не присъства на едни най-важните празници за тяхното семейство. 

Добавени коментари

Jj публикува:
30 Януари 2022 | 15:43
Празнува без майка, не без баща. Тая ку ва не се на*ба

Добавете Вашия коментар

TOP