Синдикалният лидер във „ВиК“ - Благоевград Румен Кацарски издъхна внезапно в дома си

05 Май 2015 | 09:13
1 коментара
Общество
Синдикалният лидер във  ВиК  - Благоевград Румен Кацарски издъхна внезапно в дома си

Профсъюзният лидер и водопроводчик в Благоевград Румен Кацарски, баща на две деца, е открит мъртъв в дома си в разцвета на силите си, пише вестник „Струма“ в днешния си брой.

Черната вест потресе вчера близките му, съседи и колеги от ВиК не можеха да повярват, че жизненият и изпълнен с енергия мъж е издъхнал внезапно, до последно той бил на крака.

Издъхнал е вчера на обяд в дома си на ул. „Панайот Хитов” в района на зоопарка. 47-годишният Р. Кацарски сутринта не се чувствал добре и се обадил, че ще отсъства от работа, смятал да отиде на лекар. Малко преди обяд влязъл в банята и под душа му прилошало. Паднал на пода, открит е от съпругата му, която веднага потърсила спешна помощ. На място пристигнал екип на Спешен център - Благоевград, но мъжът бил издъхнал.

Близките са отказали извършване на аутопсия за установяване на точните причини за смъртта, предполага се, че е получил остра сърдечносъдова и дихателна недостатъчност, най-вероятно от масиран инфаркт. Служители от Второ РУП - Благоевград са пристигнали също на мястото на инцидента, следи от насилие не са установени.

Румен Кацарски е дългогодишен водопроводчик във ВиК - Благоевград, сред колегите си е известен със своята отговорност и професионализъм. Трудовата му кариера стартирала през 1987 година в дружеството и неизменно през всичките години остава там на работа. Ведър и отговорен, той е избран от колегите си за профсъюзен лидер.

Съседите вчера бяха шокирани от внезапната му смърт. „Семейството е уважавано, с добри и възпитани деца, положиха усилия да ги изучат, единият от синовете му е полицейски служител, сега вместо да се радват на живота, се почерни домът им”, коментира съсед.

Добавени коментари

колега публикува:
05 Май 2015 | 09:56
добър човечец беше. почивай в мир

Добавете Вашия коментар

TOP