Симона Лулеова плаща 5 бона за свободата си! Окръжният съд в Благоевград измени мярка за неотклонение от "задържане под стража" в гаранция в размер на 5 000 лв.

09 Март 2023 | 21:24
3 коментара
Криминално
Симона Лулеова плаща 5 бона за свободата си! Окръжният съд в Благоевград измени мярка за неотклонение от задържане под стража в гаранция в размер на 5 000 лв.

Окръжният съд в Благоевград измени мярка за неотклонение от „задържане под стража“ в гаранция в размер на 5 000 лв., по отношение на обвиняема за държане на високорисково наркотично вещество

 

Окръжен съд – Благоевград  измени мярка за неотклонение  от  „Задържане под стража“ в „Парична гаранция“ в размер на 5 000 лв., по отношение на Симона Лулеова. 

 

 Съдът счете, че  и към настоящия момент не се оборва обоснованото предположение за участието на обвиняемата в инкриминираните деяния, за които й е повдигнато обвинение, но че реалната опасност да извърши престъпление, не е със същия интензитет, както при вземането на първоначалната мярка за неотклонение. Освен това влошеното  й здравословно състояние, както и задължението й за гледане на непълнолетно дете, изискват промяна в наложената мярка, а именно най-адекватна такава се явява "гаранция в пари" в размер на 5 000 лв.

 

Обвиняемата ще бъде освободена от следствения арест след внасянето на гаранцията в  пълен размер.

 

Определението на Окръжния съд е окончателно.

Добавени коментари

запознатия публикува:
13 Март 2023 | 23:53
А баща и,мъжо и,сестра и и брат и защо не са в групата от ОПГ.
До истината публикува:
09 Март 2023 | 21:44
Ти гледай да не започнеш да свириш симфонията на вили кавалджечиев при манафите на Горна Баня!!
Истината публикува:
09 Март 2023 | 21:31
Сега ще почне да върти свирки налаво и надясно. Курвата си е Курва. Помия Мръсна!

Добавете Вашия коментар

TOP