Симбиозата Василка Драчева и Илиян Кръстев в община Кресна е на лице

22 Октомври 2015 | 17:41
10 коментара
Общество
Симбиозата Василка Драчева и Илиян Кръстев в община Кресна е на лице

Днес на проведената извънредна сесия на общински съвет гр.Кресна с помощта и решаващият глас на кандидатът на Реформаторския блок г-ж Василка Драчева, бе оставен на поста временно изпълняващ длъжността кмет г-н Георги Иванов протеже на настоящият кмет инж.Илиян Кръстев. Това красноречиво показа, че г-жа Драчева е за запазване на статуквото и подкрепя задкулисно кмета инж. Илиян Кръстев.

Под сурдинка се говори, че единствената причина г-жа Драчева да се кандидатира за кмет и евентуално, ако не успее поне да бъде общински съветник e, за да може да се пребори за подновяването на изтеклата концесия за минералната вода в Градешки минерални бани, която се използва за поливането на оранжериите с краставици стопанисвани от брата на нейния съпруг.

Ако не успее с тези си задкулисни действия г-жа Драчева ще се надява на помощта на кмета инж. Илиян Кръстев, който и е дал тази неизгодна концесия и ще го подкрепи на един евентуален балотаж, за да я продължи.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

Добавени коментари

жорко публикува:
24 Октомври 2015 | 22:35
Е фани ми я ,финишира полит кариерата си
кичка публикува:
24 Октомври 2015 | 22:32
Хвани Васка е с Лянду,а Венци с чауша, Татарчев с чауша! Белята ги направи тия маймуни хора и му сраха в устата
Хитър Петър публикува:
23 Октомври 2015 | 08:43
много ще ми е кеф,НИКОЛАЙ Георгиев да стане кмет и тогава Драчева и Гонзо ,,къде ще идат,а за концесията за водата тепърва ще берете ядове,Кръстев незнам какво ви е обещал ,но това не му е бащиния,вместо да беше направил проект да има една почивна база и работни места,вие да продавате краставички,но края наближава,дано да си се хванала здраво за някоя неправителствена организация,,ще видим на 26 октомври,,,
Драчева публикува:
22 Октомври 2015 | 22:27
До Хитър Петър, toni drs4ev, запознатият и разочарованият - зная кои сте. Страхливци и мишоци. Нямате доблестта да излезете с имената си. Жал ми е за вас. Помислете си - сторили ли сте поне едно добро дело днес? Казахте ли поне една мила дума някому?Сигурна съм, че ако го се опитате утре да бъдете малко по-добронамерени ще се почувствате по-добре. Бог да ни е на помощ.
1111111111111 публикува:
22 Октомври 2015 | 21:03
Това Решение на ОбС е съобразено със закона и г-жа Драчева е гласувала така, ако на някои не му е приятно да духа супата.
венци публикува:
22 Октомври 2015 | 20:43
Тоя милaнчевия яде от общинaтa осем години.Взимa пaри по проекти и той и женa му, щеркa му по чужбинa шетa.оня гaлчо също и сегa тръгнaли дa плюят. Хрaни куче дa те лaе. Добре че белятa сложи женa му в пощaтa. Блaгодaрност!
toni dra4ev публикува:
22 Октомври 2015 | 18:55
Г-жа Драчева Кметица а Венци Донев икономист на Общината това ше е най голямата смешка за Общината хора не продавайте гласа си за 50 лева а гласувайте по съвест
Хитър Петър публикува:
22 Октомври 2015 | 18:33
г-жа Драчева,браво на вас ,благодарение на ГЕРБ,стигнахте до тук и сегашната си работа,вие и Венци съсипахте герб КРЕСНА,,,,успех
Запознат публикува:
22 Октомври 2015 | 17:58
Е то това се очакваше!
разочарован публикува:
22 Октомври 2015 | 17:57
Хвани ти винаги си в далаверата

Добавете Вашия коментар

TOP