Силният вятър откърти метални пана от фасадата на сграда в центъра на Разлог

28 Януари 2024 | 17:55
2 коментара
Общество
България
Силният вятър откърти метални пана от фасадата на сграда в центъра на Разлог

Силният вятър откърти метални пана от фасадата на най-високата сграда в Разлог.

Около 19.00 часа в събота е подаден сигнал, че са паднали и частично са се разлепили 2 от металните пана от южната стена на сградата на площад „Преображение“.

За безопасност на преминаващите тротоарът под компрометираната фасада е отцепен с ленти.

В сграда „Погледец“ се намират много офиси, включително и на НОИ. На приземния етаж на зданието се помещава банка. Тепърва ще се търси начин поддалите пана да бъдат отстранени или прикрепени към фасадата.

Подобен проблем с фасадата на тази сграда имаше и преди години.

Собствениците ѝ са предупредени. Докато бъде отстранен проблемът е направена организация по ограничаване движението в района.

Ръководството на община Разлог е осигурило присъствие на патрул и съвместно с органите на МВР ще продължи да следи за минимален достъп на лица и автомобили в района.

сграда разлог
сграда разлог
сграда разлог
сграда разлог

Източник: БГНЕС

Добавени коментари

Разложенин публикува:
28 Януари 2024 | 21:20
Любчо Татарски измисли едно време тая измислена фасада с цел да се открадне някои лев сега да се чудат собствениците кее да я закръпаа
Уи публикува:
28 Януари 2024 | 20:01
Докога бе така лакумия 1 000 000 лева лапнахте за тая фасада Се трасето тое селянин от Симитли Василев този оправеше градо Сичката работа вие такава От кога е тая сграда не е трепнала вие я бастисахтеОбщиннски плазмодии

Добавете Вашия коментар

TOP