Шушков инструктира ръководството на РИК - Благоевград

14 Август 2022 | 17:31
0 коментара
Политика
Шушков инструктира ръководството на РИК - Благоевград

Областият управител Николай Шушков и заместникът му Слави Христов свикаха първото заседание на РИК-Благоевград.

Шушков декларира пълно съдействие на ръководия екип, който ще проведе парламентарния вот в Пиринско на 2 октомври, начело с председателя Василка Христова.

Губернаторът се надява изборният процес да бъде честен, справедлив и законосъобразен. Изрази задоволството си от предишните депутати, които не промениха начина на гласуване. Шушков подчерта, че адмирира и машинното гласуване, което ще остане в секциите с над 300 избиратели, защото така работата на секционните комисии и на РИК се улеснява, а и съмненията за манипулация се свеждат до минимум.

Както Еновина подробно информира, председателят на РИК от ПП - Василка Христова, има заместнички от ГЕРБ и БСП. Те са Антоанета Богданова-съпруга на превозваческия бос в Благоевград марио Богданов, както и юристката Елеонора Атанасова. ва от ПП, заместничките й Антоанета Богданова от ГЕРБ-СДС и Елеонора Атанасова от БСП ще работят заедно с общинската юристка Галена Узунова от ДПС, която за пореден път ще е секретар на комисията.

Останалите членове са Елизабета Дерменджиева, Даниела Стойкова, Александър Мановски, Десислава Грозданова, Тина Кълбова, Божидар Ненов, Георги Марчев, Чавдар Цонев, Антоанета Кръстева, Елена Панчева, Мустафа Сирачки, Симона Божкова и Милена Велкова.

Добавете Вашия коментар

TOP