Щури купони до зори за 8-ми март в цяло Симитлийско

10 Март 2024 | 13:34
0 коментара
Хайлайф
Благоевград
Щури купони до зори за 8-ми март в цяло Симитлийско

Международния ден на жената, бе отбелязан с много настроение и веселие в кафе „Невада“ в село Полена.

Представителките на нежния пол от селото завладяха дансинга на заведението с танци и дълги хора.

Емоциите и поводите за усмивки бяха през цялата празнична вечер. За своя празник 8-ми март, кметът на село Полена Веселин Топузов, изненада всички празнуващи дами с прекрасно цвете, комплимент лично от него.

Изненадите съвсем не бяха само това. Празничната вечер продължи с томбола, която бе специално организирана от собственичката на гостоприемното кафе „Невада“, познатата на всички Катя Кръстева. Освен това, тя подари и специални подаръци по повод 8-ми март на най-възрастната и на най-младата дама. Изненадите получиха баба Поли от Полена и най-млада дама на вечерта - Спасимира.

С пожелание преди всичко да бъдат здрави и все така очарователни и красиви, кметът на селото Веселин Топузов поздрави дамите.

Празникът на красивите жени в Полена бе уважен от кметът на община Симитли Апостол Апостолов и депутатът Стефан Апостолов, които поздрави празнуващите по повод 8-ми март.














 

Ден след Международния ден на жената и дамите в село Брежани отбелязаха своя празник. С много настроение бе изпълнена вечерта. Красивите дами от селото се събраха в местния ресторант и се веселиха от сърце.

По повод празника на нежния пол, кметът на Брежани изненада всички присъстващи дами с мил подарък. Гости на празника бяха общинския кмет Апостол Апостолов и дългогодишния общински съветник в предходни мандати на местния парламент Иван Велев.

Празничната вечер бе изпълнена с много изненади от страна на организаторите. В по-късните часове викторина и томбола допринесоха за още повече настроение.






















 

Дамите в село Крупник също отбелязаха своя празник с много настроение в местния ресторант „Крупа“. Празнична бе атмосфера още от ранните часове на вечерта. Красивите жени в селото напълниха ресторанта и се веселиха от сърце. 

Празника на жените в Крупник бе уважен от общинския кмет Апостол Апостолов и кметът на селото Александър Равначки.

Всички дами в празничната вечер бяха изненадани с мил жест - подарък, красиво цвете като тях, от кметът Равначки.

 

















Щури купони до зори за 8-ми март в цяло Симитлийско
Щури купони до зори за 8-ми март в цяло Симитлийско

Добавете Вашия коментар

TOP