Щракнаха белезниците на петима при спецакция в Пиринско

01 Декември 2023 | 11:13
2 коментара
Криминално
Благоевград
Щракнаха белезниците на петима при спецакция в Пиринско
Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.

В обедните часове на 30 ноември на пътя между град Симитли и Разлог, от полицейски служители на РУ-Разлог е извършена проверка на лек автомобил "БМВ" с 29-годишен водач от с. Краище и пътуващите в него четирима мъже на възраст 20, 21, 22 и 28 години. 

У 22-годишния пътник органите на реда открили полиетиленово пликче, съдържащо около 0,6 грама хероин, а в къща в с. Краище, обитавана от 21-годишния – около 0,6 грама тревиста маса, реагираща положително на марихуана. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Уведомена е компетентната прокуратура.

Около 14:20 часа вчера на бул. “Димитър Солунски" в гр. Благоевград, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е спрян за проверка товарен автомобил.

С техническо средство е констатирано, че 29-годишният водач на автомобила, който е от гр. Благоевград шофира след употреба на наркотично вещество, а в хода на работата по случая е установено, че същият съхранява около 4,5 грама канабис в лек автомобил, паркиран в района на ул. “Братя Миладинови" в гр. Благоевград. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

Добавени коментари

Явор публикува:
01 Декември 2023 | 17:52
На коя кука шурето е бил в групата, също така и някой роднина.....
Golyu публикува:
01 Декември 2023 | 14:33
пУмаците от Краище и Юруково са едни от най-големите дилъри и консуматори на ДРОГА, имената на дилърите се знаят, това е публична тайна, ЗАЩО обаче полицията не се самосезира...? Покрива ли се няКОЙ?

Добавете Вашия коментар

TOP