Що за хора сме? Продавачка в тото пункт скочи на уличен музикант в Благоевград, пречил на спокойствието й

29 Май 2018 | 12:50
3 коментара
Любопитно

Уличен музикант в центъра на Благоевград се превърна в ябълка на раздора между тото продавачка и търговците по главната улица в града, видя репортер на Pirinsko.com

60 – годишният мъж, който всяка сутрин пътува от Дупница към областния център за да радва с песните си жителите му, по неволя изпадна в патова ситуация днес, предизвикана от продавачка в тото пункт, намиращ се на метри разстояние от него.

Възмутена, тя сигнализира органите на реда в Благоевград, заради шума, който по думите й, вдигал с песните си.

В негова защита обаче скочиха търговци от съседните магазини, които уточниха, че с изпълнваните от него парчета и песни, музиканта не пречи абсолютно на никого, а само радва както тях, така и преминаващите в забързаните делници хора.

Въпреки този факт обаче, полицаите в Благоевград посъветваха възрастния човек да отиде до общината и да си изкара разрешително за дейността, която изпълнява.

Учуден, той разказа, че след като се прибере от Благоевград в късните селдобедни часове, продължава със свиренето и в Дупница, където обаче никой за нищо не го закача.

„Там дори не ми искат разрешително, затова да пея и радвам хората”, огорчено възкликна той.

Добавени коментари

Mangal публикува:
01 Юни 2018 | 15:33
никого не радва...и никои неможе да го слуша 3 4аса...А ти глупако не пиши глупости.и лъжи...
Потърпевш публикува:
30 Май 2018 | 17:37
Глупости, радвал. Ако прозорците на спалнята ти са от страната на улицата и си бил нощна смяна - въобще не радва. Напротив,. Иде ми да го нацеля с нещо. И не е само един "музикант" те са доста и то с рехав репертоар. Точно три - "ШУШАНА", "Море сокол пие" и още една
Да отиде публикува:
30 Май 2018 | 09:31
Да посвири и в махалата. Там са все ценители! И ще му "платят" добре.

Добавете Вашия коментар

TOP