Бойко Борисов отиде на Рупите на Цветница да сади дръвчета с младежите от ГЕРБ

28 Април 2024 | 13:12
5 коментара
Политика
Благоевград
Бойко Борисов отиде на Рупите на Цветница да сади дръвчета с младежите от ГЕРБ

Винаги сме работили с ДПС през годините, защото те са системни, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес е на посещение в село Рупите, за да съди дръвчета с младежи от ГЕРБ.

Западът знае коя е силната и системна партия. Разбира се, че с "Продължаваме промяната - Демократична България" ще работя, но не с тяхната, а с доминиращата сила и власт на ГЕРБ, коментира Борисов. "Аз оставят врата за всички, за да мога да разговарям", каза лидерът на ГЕРБ.

Вместо да казват "ГЕРБ направиха добро, бихме могли да направим заедно повече добро", те започват да говорят всеки ден глупости, каза още той. 

Борисов заяви, че на предстоящия вот "противник" на ГЕРБ ще са „проруските партии“ като „Възраждане“ и БСП. Това е нашата червена линия, ние сме проевропейска партия, посочи Борисов. 

ПП-ДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за одобрение. Денков поощрява Кирил да чупи бутилки.

И добави: "Съжалявам, че хората толкова бързо горят като лица - нито Денков, нито Петков, нито Василев могат да се върнат на постовете си. След тези лъжи, повече няма да се срещна с тях като личности.

 

Търсете си партньори. Видяхме какви партньори си намериха, свалиха Росен Желязков, натриха ни носа. Но на нашата маса няма да стъпят. Повече няма да преговаряме с тях".

 

"Добре, че Денков не стана министър на образованието. Защото един преподавател, академик, университетски преподавател да поощрява да се чупят бутилки. Този човек вчера ни връща във времето на бой с пръчки на ученици. За какви преговори говорим. Никога Петков не е хвърлил бутилка в моя кабинет. Мене ме е срам от този инцидент, когато изшиба бутилка в кабинета на Росен Желязков. Видяхте разликите между ГЕРБ и всички останали", обясни Борисов и уточни, че и сега работи с ДПС, защото е либерална партия.

 

"Когато ставаше въпрос за оръжието за Украйна, работихме с тях. Аз оставям за всички врата. Нормално ли е да се поощрява Кирил да чупи бутилки. Самият Петков казваше пред медиите, че "някакъв Борисов не ми вдига телефона". Редовното управление идва след редовни избори", обясни Борисов.

 

"Това, което ви оставих - тунелът и мостът, новото е само дупки", обясни той за пътя от София до местността Рупите. И добави: "Сега темата за разговори изобщо не е тази. Сега щяхме да сме минали Симитли с новия път. Пътят къде е? Много ме е яд. Загубено време, но и парите ги няма. Обяснявам какво сме загубили 4 г."

 

"Вие ме започвате с тази полша дума "сглобка". Нека започнем с нещо празнично", отговори на политически въпрос Борисов, но обясни:

 

"Хората могат да ни кажат кой да е отговорника на тази програма. Дали да сме заедно, дали да има коалиция, дали да има служебно или редовно правителство. Кой министър, кой премиер е на Петков? Какви регулатори? Всяко тяхно изказване им връща топката като бумеранг. От четвърта година ГЕРБ ги няма никъде".

 

"Аз съм европейски политик. Толкова години винаги съм целял България да е добре представена и не искам да я връщам в мутренските години, когато избирахме само най-якия", каза Борисов.

 

По думите му хората могат да кажат кой да е отговорникът на държавата. "Дали да сме заедно, дали да има коалиция, дали да има служебно или редовно правителство", поясни той.

 

И продължи: "Как избраха шефа на БНБ Банка? Аз заложих на професионалист. Какво направиха ПП и ДБ? Гледах ги и се чудех как се разбират тези хора. Помните ли историята с КЕВР. Те пробваха да сменят регулаторите. Но нямат хора, нямат гората зад мене. Ние можем да управляваме с всеки, който има принципи. Те са по групи и ме объркват. Единия ден Киро, на другия Христо, после - Лена. И аз само трябва да отговарям. След изборите има варианти в зависимост от това как ни подредят хората".

 

Той се обърна към ППДБ да не правят усилия да му поставят условия. И ги прати да си търсят за партньори "Възраждане".

 

"Парите ги няма, всичко е в заеми, кадровият потенциалният потенция е размазан. Нямаме вече хора с интегритет, които да могат да преговарят и да предлагат най-добрите", каза Борисов.

снимка:БТА

Добавени коментари

Разлоч публикува:
29 Април 2024 | 06:46
Марио Терзиев е ГАВРА с хората
герб ралог публикува:
28 Април 2024 | 19:32
Бойко кога ще пристигнеш и в Разлог да подкрепиш нашия кмет търговец и кандедат депутат крадец на дървен материал?
Капитан П.В публикува:
28 Април 2024 | 18:23
35 години стигат.Дим да те няма ,заедно с тези който гласуват и купуват гласове за теб.
Банцко публикува:
28 Април 2024 | 15:40
Прости му Боже той не знае какво говори
Ха ха хс публикува:
28 Април 2024 | 14:55
Ха ха ха

Добавете Вашия коментар

TOP