Ще има ли изненада с водача на ДПС листата в Благоевградска област?!

09 Февруари 2021 | 11:17
0 коментара
Политика

Доказано от предишните парламентарни избор, посоката кой ще бъде номиниран идва от Белица

Нещо се случва в ДПС, съдейки от вчерашните номинации направени на събранието в Белица. Разбира се най-желаните номинации са на г-н Пеевски и г-н Карадайъ за водачи на листата,но интерес предизвикват номинациите на Халил Летипов, Йордан Цонев и Камен Костадинов.

Повод за този извод е, че на предишните избори единствено кмета на община Белица Радослав Ревански номинира г-н Пеевски и той стана водач на листата.

Дали при евентуален отказ на първите двама листата няма да бъде оглавена от Йордан Цонев или Халил Летипов е въпроса, който Пиринпресс отправи към кмета Ревански.

„Ние категорично настояваме г-н Пеевски да бъде водач на листата или пък председателя на ДПС г-н Карадайъ. Г-н Пеевски направи много за нашия регион в този си мандат на народен представител. Особено по време на кризата с коронавируса. Той бе сред най-големите дарители за болниците и общините в Пиринския край за борба с тази зараза. Изводите, които вие като медия правите оставям на вас. Това, което със сигурност мога да кажа е, че община Белица е в готовност и амбицирана да даде най-добрия резултат за ДПС от всички общини в България“, заяви категорично г-н Ревански./пирин прес/

TOP