Шофьор на такси крещя на пътя за Банско, затвори пътя за секунди

02 Август 2023 | 21:44
17 коментара
Общество
България
Шофьор на такси крещя на пътя за Банско, затвори пътя за секунди
Шофьор на такси крещя на пътя за Банско, искал промяна. 10 души го подкрепиха, но не успяха да му вземат думата.

Георги Асев организира протест във фейсбук, но повечето банскалии не знаеха за него. Мъжът се опита да излезе на пътя между Банско и Разлог и да го затвори, ала МВР не позволи. Асев крещя 10 мин., докато камерите бяха включени, след което победоносно завърши с "Това беше от мен". Нареди на останалите да му съберат знамената и си тръгна сам. 

Предния ден Асев апелира към съгражданите си да го подкрепят, но днес дойдоха само неколцина. Простсът продължи 10 мин. Нямаше конкретни искания. Още вчера, при анонса му във фейсбук, Асев получи много критика заради липса на структурирани искания и организация.

Мъжът беше във видимо неадекватно състояние. За щастие нямаше конфликти с полицаите, които бяха повече от протестиращите.

Добавени коментари

Путин публикува:
06 Август 2023 | 23:00
Тук постоянно се излива злоба срещу Иван Еринин, защо някой не каже всъщност колко добър човек е той и на колко хора помага. Защо сте толкова злобни? Благодарения на него и модерното му виждане гр.Банско промени цялостния си облик.
ПППВВВ публикува:
04 Август 2023 | 09:47
А Стойчо Баненски защо не е на протеста или не е искал разрешение от Иван Еринин?
Ооо публикува:
03 Август 2023 | 15:29
Това ли са възможностите на прехваленото Сдружение Бъдеще за Община Банско?Неколцина служители на Иван Еринин,начело с някакъв обезумял от наркотици индивид,които бяха на “протест”.
Марио Асьов публикува:
03 Август 2023 | 13:22
Другите информационни медии трият коментарите за Якоруда. Явно властите окупирали града вече 20 години така нареждат. Жалко за това. Нищо няма да променят. В Якоруда никой не иска Беди, Карафеиз, Айша Х, Сабиха П., Куцузо, Пачката, Джама, Кавалов, Хърльови и подлогите им. Есен на местните избори всички до един ще бъдат изметени. Тези управници са позор за града, обградиха се само с братовчеди, комшииски назначения и щуробаджанащина. Нищо не направиха за Якоруда, за 20 г управление.. провал.. дпс им би шута, но те още се надяват... всяко начало има и край.. и вашият дойде.. това ли е елита на Якоруда, които не знаят чужд език, които са неграмотни половината съветници, които не отвориха нито едно работно място за 20 години, които ви прогонена от Якоруда да се считате по чужбина на гурбет, а те тук си крадат и за тях чужбина е Общината.. ЗА БЕДИ. О, ЗА КАРАФЕИЗ, ДЖАМА, ПАЧКАТА, ДЖЕКИ, АЙША Х. САБИХА П. - това са пиявици кърлежи които само смучат от програмите а ви хвърлят трохи
Бриндо публикува:
03 Август 2023 | 10:35
Абе джипсовете нема така да остават некой да скача. Значи те са инициаторите. Че става жега по Банско май
РУ-Банско публикува:
03 Август 2023 | 09:28
Георги Асев,Георги Лозин-Джей,Милан Харизанов,Костадин Юлев,Ивайло Юнчов и Благовест Вишанин са все таксиметрови шофьори от една и съща фирма(не,че има друга в Банско де).Интересно дали шефът им(Иван Еринин) е знаел за тази им самоинициатива и дали им е позволил да не са на работа,а да “протестират”.
Sdaas публикува:
03 Август 2023 | 09:07
Асевия Фочер,Жоро Еринин ли така те надруса и те изкара на протест?
Банско публикува:
03 Август 2023 | 08:51
Какво става бе забръщасе предишното ли пожение Икономовия деспот а сега е на Еринини. Това Банско какво стана. Къде е промяната преди 4 година. Е явно като се яви този идил Икономов всичко се промени както при него беше как се позволи това. Банскали отворете си очите не може така да продължава да сме под чехал на разни хора който са не по различни от нас.Това ли е промяната за която искахме преди не нестава
организирана престъпна група публикува:
02 Август 2023 | 23:36
Факт другият лиолио също те са там само за гепенето
ПМ 9933 публикува:
02 Август 2023 | 23:29
Осеменителя на общински служителки едва ли има интелект за каквото и да било.Той не смее до тоалетна да отиде,без да е попитал Иван Еринин.
нул публикува:
02 Август 2023 | 23:07
На кадев баненски и братята толкова им е интелекта не им се сърдете
Неделчо публикува:
02 Август 2023 | 22:53
Явно колективът във въпросната таксиметрова компания е на много високо ниво,след като въпросните господа-шофьори са проявили такава “самоинициатива” и са решили дружно да “протестират” за нашето светло бъдеще.
Www публикува:
02 Август 2023 | 22:42
Никой никого не намесва!Констатира се кои са въпросните “протестиращи”.Ако можете да опровергаете това твърдение - добре сте дошли!
Кк публикува:
02 Август 2023 | 22:36
Оставете Еринини защо ги намесвате постоянно каквото и да стане се те без вина виновни че някой е решил да протестира и той незнае за какво пак те виновни боже боже
М публикува:
02 Август 2023 | 22:32
Във въпросният протест организиран от господина няма нищо общо с такситата в гръда ако беше найстина така мисля че щяха самите коло на фирмите да бъдат там престанете да преувеличавате а самото момче и то незнае за какво стачкува
АБВ публикува:
02 Август 2023 | 22:03
Това не са точно жителите на Банско,а таксиметровите шофьори на Иван Еринин.Повечето са от Добринище и село Баня(Разложко).Доста жалък опит за протест(срещу неясно точно какво).
фъф публикува:
02 Август 2023 | 21:58
споко на банскалии им е ясно кои стои зад тази пародия и кои иска нов четиригодишен мандат за да ''усвоява''

Добавете Вашия коментар

TOP