Шест забавни спортни истории, които не знаете

14 Юни 2020 | 10:39
0 коментара
Спорт

Спортът винаги има и забавна страна. В тази статия ще ви представим шест интересни и смешни истории, които ще ви накарат да се усмихнете. С колегите от BetCredo подбрахме шест истории, за които надали сте чували до момента. Нека ви запознаем с тях:

 

Юрген Клоп и „Писаразу“

 

Треньорът на Ливърпул Юрген Клоп е един от най-забавните в тази професия. На пресконференция през септември репортер го попита за ситуацията с вратарите за предстоящия мач. Но, вместо да попита за „Симон Миньоле“, репортерът случайно го изрича „Сминьоле“.

 

Грешката подтиква Клоп да сподели подобна история от по-рано в кариерата си.

 

Марк Джоунс от Mirror споделя:

 

Спомняйки си за приятелски мач, който той води срещу Байерн Мюнхен - вероятно, когато той беше доста по-раздразнен, отколкото е сега - Клоп каза, че веднъж е казал на играчите си да бъдат „наясно с качеството на„ Писаразу “.

 

Сега, момчета, всъщност това не е Покемон, а смесица от бившия нападател на Байерн и Челси Клаудио Писаро и носителя на Световната купа Бишенте Лизаразу, комбинация от двамата „който би бил фантастичен играч“ според Клоп

 

Мики Рурк и предизвикателствата към Юсеин Болт

 

Мики Рурк не е единственият човек, който е предизвиквал  ямайския спринтьор Юсеин Болт - спомняте ли си малкия ямайски треньор и комик Джеймс Кордън?

 

Ръс Бенгтсън от “Комплекс” попита Болт на една пресконференция дали хората често го предизвикват на състезания.

 

Болт отговори: „Хората през цялото време го правят. Но единственият човек, който беше напълно сериозен, беше Мики Рурк. Той ме предизвика на състезание и аз си мислех, че се шегува като. По улиците в три сутринта той свали обувките си и наистина бе готов да се състезава с мен.”

 

 

Куотърбек от НФЛ не знае правилата на играта

 

През редовния сезон на НФЛ през 2002 г. Филаделфия направиха реми 13-13 срещу Синсинати Бенгалс. На пресконференцията след мача, тогава куотърбека на Филаделфия Донован Макнаб заяви:  "дори не знаех, че можеш да завършиш наравно в този спорт". Наистина е супер неудобно за куотърбек в БФЛ да не знае правилата, а след това той заяви „Никога не съм знаел за мач от професионалните лиги, че ще приключи по този начин. Очаквам да видя какво ще се случи в Супербоула и в плейофите.” Малкаб явно поне знае, че отборите очевидно ще продължат да играят в плейофите.

 

Манти Тео и въображаемата му приятелка

 

Манти Тео е състезател по американски футбол. като той твърди, че приятелката му Ленай Кекуа е загинала при автомобилна катастрофа. По-късно става ясно, че Кекуа не е реален човек, въпреки че Тео е твърдял, че я е срещал и е разговарял с нея и т.н. Манти Тео обаче е едва вторият най-луд човек в този скандал. Въпреки че в този момент е доказано, че Кекуа не е истинска, играчът на Аризона Рейгън Мауиа все още продължава да твърди, че я е срещал два пъти.

 

Морис Клайбърн и неговият антирекорд

 

Защитникът на Далас Каубойс - Морис Клайбърн, постигна само 4 от 50 точки на своя тест при влизане в НФЛ. Тестът оценява основните знания и решаването на проблеми като всички играчи са подложени на него. Това е най-лошият резултат на този тест в историята на НФЛ и по-късно той призна, "Представих се лошо на теста теста, защото не ставаше дума за футбол."

 

Латрел Спреуел отказва договор за 21 милиона долара

 

Бившият баскетболист на Минесота - Латрел Спреуел, отказва тригодишната оферта за договор от Минесота на стойност 21 милиона долара, твърдейки, че тази заплата няма да е достатъчна, за да изхранва семейството си.

 

Откакто отказа този договор, Спреуел е продал яхтата си за милион долара, две къщи са му били затворени и няма право да вижда децата си.

 

Добавете Вашия коментар

TOP