Шест медала за „Хоук-Банско” на турнир по кик-бокс

12 Юли 2021 | 10:29
4 коментара
Спорт

На 10 и 11 юли в гр.Разлог се проведе първият международен турнир Terra Complex Kickboxing Tournament 2021, в който участваха 640 състезатели от 8 държави.

В турнира взеха участие и петима състезатели от Таекуон-до клуб „Хоук-Банско”. Треньорът Николай Кехайов пробва уменията на възпитаниците си в малко по-различен вид бойно изкуство, какъвто е кик-боксът. Все по-добрата форма, в която влизат спортистите от Банско преди европейското след броени месеци, пролича и в кик-бокса. Петимата от „Хоук Банско” спечелиха общо 3 златни, 2 сребърни и 1 бронзов медал.

Световната и европейска шампионка по таекуон-до Катрин Гемкова спечели 2 златни медала в две различни дисциплини – кик лайт и лайт контакт. Също със златен медал е и Даниел Валейов. Сребърни медалисти станаха Димитър Баряков и Георги Ласков, а Марио Цветански спечели бронз.

Добавени коментари

Честито 2 публикува:
13 Юли 2021 | 11:44
Миле Рахов ли ще докара и уреди пари за Банско? Стар кумонист и воляджия яхнаха ИТН Банско ама това е хубаво да го знаят всички, че в Банско ИТН учредена, създадена от владимир колчагов. И да не забравяме още едно от новите лица на ИТН банско това е проститутката Миглена Думанова а актуална обява за секс в сайта адам и ева
Новите лица публикува:
13 Юли 2021 | 09:31
А зъболекарчето е бивш активист на ГЕРБ банско
Ай честито публикува:
13 Юли 2021 | 09:27
Златен медал и за ИТН в Банско и нейния създател владо колчагов. Новите лица в ИТН Банско са старите воляджии. Нов бардак със стари к*рви се направи в Банско :)
Седми медал публикува:
12 Юли 2021 | 12:08
Седмият медал е за Александър Мацурев! Браво Саше!

Добавете Вашия коментар

TOP