Шефовете на аматьорския футбол и реферите в Пиринско закриха сезона с купон в Благоевград

14 Юни 2022 | 21:08
2 коментара
Общество
Шефовете на аматьорския футбол и реферите в Пиринско закриха сезона с купон в Благоевград

Шефове на аматьорския футбол, делегати и рефери от Пиринско закриха сезона на отрупани маси в Благоевград. Архитект на традиционната веселба бе председателят на Областния съвет на БФС – Благоевград Александър Кабзималски. Той бе спартански лаконичен в годишния си отчет, който обикновено предшества началото на наздравиците и е ясен знак, че всички очаквани гости вече са заели местата си около трапезата.

„Измина още един сезон, битка с Ковид-19 имаше, но не беше толкова тежка като предишната. Сега само сертификатите ни тревожеха. Всички мачове се проведоха, за което благодаря на колегите. Прекратени бяха едва три срещи – две в Левуново и двубоят „Ореляк“ (Лъжница) – „Червено знаме“ (Кочан). Свършихме си работата, няма от какво да се срамуваме“, обяви Ал. Кабзималски.

Докато началникът им се върне до тях на шефската маса, първия тост вдигнаха председателят на Спортно-техническата комисия Георги Кордев и ексдепутатът Йордан Андонов (сн. 1).

„Децата пораснаха“, констатира сърдечно минути по-късно Г. Кордев, изправяйки се до своя предан ученик във футболното съдийство и настоящ управител на общинско звено за бюджетни дейности „Спортни имоти“ (Благоевград) Драган Стойков-Пикси (сн. 2).

Кирил Манов-Ломбардо (вляво на сн. 3) предпочете компанията на стълба в защитата на ветераните на „Пирин“ Тодор Лулейски и директора на благоевградския зоопарк Николай Бачев, а бившият президент на „Места“ (Хаджидимово) Илиян Синадинов (в средата на сн. 4) въвеждаше в обстановката свежите реферски попълнения Иван Милин от Разлог и Димитър Попов от Гоце Делчев.

Час след като свири края на увертюрната лятна контрола на орлетата, към купона се присъедини Георги Иванов-Гонзо (вляво на сн. 5). Елитният местен арбитър веднага получи информация от славния вратар на зелено-белите Кирил Стойков-Зози къде може да разгледа снимки от дебютното си участие в сбирката на областната централа преди 16 лета.

За настроението на компанията между изпълненията на музикалния виртуоз Христо Бачев-Карузо се погрижи и триото Александър Андонов, Ивайло Ганчев и Любомир Валеов (отляво надясно на сн. 6).

ИВАН ДЕЛЧЕВ /в.Струма

Добавени коментари

Тит публикува:
17 Юни 2022 | 09:09
"Няма от какво да се срамуваме" !!? Абе Кабзималски, а отборите които изхвърли Перуката по твоите доноси, а? Плащаме си членски внос, плащаме си такси съдийски, охрани всичко, а накрая ни изключиха, били-небили на конгреса на Бербатов. Ще дойде видов ден за теб, копеле мръсно... Само по софрите и интригите си спец, цел живот на копанката
Fen публикува:
15 Юни 2022 | 08:05
Luleiski veterani. Vie se podigravai s Pirin. Sram

Добавете Вашия коментар

TOP