Шефката на ВиК Благоевград инж. Росица Димитрова стана кръстница на сестрички от с. Бело поле

23 Август 2018 | 17:11
0 коментара
Общество

Шефката на ВиК Благоевград инж. Росица Димитрова въведе в християнска вяра две момиченца от с. Бело поле.

10-годишната Виолета и 8-годишната и сестричка Мариела, които се отглеждат само и единствено от майка си и баба си, станаха християнчета днес преди обяд.

Ритуалът по светото кръщене бе извършен в храма "Успение на Пресвета Богородица" на селото от отец Андон Шавулев и със съдействието на кмета на Бело поле Иван Стойчев.

Връзката между Росица Димитрова и двете деца датира от няколко години. Тя и съпругът и д-р. Красимир Димитров обгрижват момиченцата всячески с дрешки и всичко необходимо.

„И до сега се грижех и помагах с каквото мога за отглеждането на тези две малки ангелчета, но занапред възнамерявам да бъда още по – плътно и близко до тях като тяхна кръстница. Това са две невероятни деца, изключително будни и умни и подобно на техните връстници заслужават най – доброто в живота. Ще ги подкрепям безусловно и във всичко, тъй като смятам, че те напълно го заслужават. Когато майката ме помоли да стана тяхна кръстница се съгласих веднага. Предложението на жената ме направи изключително щастлива и поради тази причина възнамерявам да оправдая доверието, което ми бе гласувано” коментира развълнувано пред Рirinsko.com инж. Росица Димитрова

TOP