Шампионът по таекуон-до М. Джорджев изпусна БМВ-то си при дрифт и едва не влетя в магазин Лидл в Дупница

01 Април 2020 | 08:04
0 коментара
Общество

Шампионът по таекуон-до от Дупница Митко Джорджев едва не влетя с БМВ-то си  в магазин на старата автогара. Каскадата се разиграла в понеделник около 18,00 ч. Спортистът се движел с лекия си автомобил от ул. “Хан Крум” към старата автогара. По пътя си той правил дрифтчета по пустите улици, но изпуснал управлението на автомобила и съборил 13 циментирани колчета пред магазина на голяма верига хранителни магазини. Скоростта била толкова висока, че автомобилът се спрял след 13-ото колче.

Снимки от екшъна се появиха в социлната мрежа. Жена, станала свидетелка на инцидента, коментира: “Всичко стана за секунди. Добре че нямаше хора. Не искам да мисля какво щеше да се случи”.

Митко Джорджев е състезател по таекуон-до и разнася славата на Дупница по всички континенти на света. Той беше обявен за №1 при мъжете състезатели по таекуон-до през 2019 г. Същата година стана европейски вицешампион.

На място са пристигнали полицаи, които са тествали Джорджев за алкохол. Тестът бил отрицателен.

Забраната да не работят фитнес залите, разходките и тренировки по паркове доведе до масово каране на мотори и леки автомобили по улиците на Дупница и селата от млади шофьори. Пешеходци почти няма, улиците са празни и това обстоятелство дава възможност да се кара лудо по улиците.

В селата в община Дупница, а и в съседните общини, може да се видят дори и деца на по 8-9 г. да препускат с мотори по опустелите улици.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP