Септември записа загуба срещу дубъла на ЦСКА (София)

17 Октомври 2022 | 06:25
0 коментара
Спорт
Септември записа загуба срещу дубъла на ЦСКА (София)

Септември (Симитли) не успя да продължи победния си ход, като днес записа загуба с 0:3 от дубъла на ЦСКА (София). Срещата от 11-тия кръг на Трета лига се игра на стадион Българска армия.

 

Старши треньорът на септемврийци Стефан Гошев коментира, че септемврийци са били готови за мача, но груби индивидуални грешки са станали причина за днешната загуба на тима. „Грешките бяха допуснати в 60-та и 63-та минута от един и същи футболист. Обяснявам си тези пропуски с липса на самочувствие, в мачовете, в които гостуваме“, каза още Гошев. Той беше категоричен, че въпреки загубата противникът не е надиграл Септември.

 

В следващия кръг септемврийци почиват, така че ще имат достатъчно време да се подготвят за срещата с Рилски спортист 2011 (Самоков). Гошев отбеляза, че до края на сезона Септември има още няколко мача, в които ще се борят за влизане в челната петица на Трета лига.

 

Кметът на Община Симитли Апостол Апостолов също коментира мача на Септември, като отбеляза, че е имал възможността да наблюдава срещата на живо и е крайно разочарован от играта на нашите футболисти. „Играта на Септември беше безобразна, въпреки че на футболистите им беше обещана двойна премия. Силно съм разочарован от това, което видях на терена. Много жалко за тези млади момчета, които трябва да се доказват всеки ден. Играта им изобщо не говори добре за тях“, каза още Апостолов.

Добавете Вашия коментар

TOP