Септември (Симитли) отряза ЦСКА за лиценза

12 Май 2015 | 08:39
0 коментара
Спорт
Септември (Симитли) отряза ЦСКА за лиценза
Септември (Симитли) няма намерение да дава лиценза си на ЦСКА, не и ако "червените" не платят добре за това. Така отговори кметът на Симитли и шеф на местния клуб Апостол Апостолов пред "Меридиан Мач" на въпрос за варианта ЦСКА да вземе лиценза на тима му и да започне следващия сезон в "Б" група, но без никакви дългове.
 
Апостолов припомни, че Септември е в договорни отношения с вечния враг на ЦСКА - "Левски" и заяви, че ако "червените" искат да станат сателит на "сините", няма да има проблем за сделката.
 

"Нашият шеф Методи Стойнев ми се обади, за да ме пита за тази възможност. Четох, че Васил Божков може да стои зад новия проект. Мога да кажа само, е лицензът ни е много скъп. Ние сме общински проект, който се изгражда от много години. Имаме материална база, която не е по силите на нито един отбор в България. Школата ни е много силна. Изградили сме два стадиона, в момента правим трети. Няма да допуснем някой да дойде, да ни предложи някакви пари и да вземе това, което сме направили", заяви Апостолов.

Добавете Вашия коментар

TOP