Семейство с 8 деца от Дупнишко получи обновен дом

01 Април 2024 | 11:16
0 коментара
Общество
Кюстендил
Семейство с 8 деца от Дупнишко получи обновен дом

Цвети и Коце от дупнишкото с. Бистрица са щастлива двойка, чиято любов е била наградена с осем деца. Шест от тях са три двойки близнаци, а често при семейството остава и синът на Коце от предишен брак, с който децата в къщата стават общо девет. Най-голямата сестра Емили е на 12 години и е посветила детството си в грижи за по-малките си братчета и сестриче и в помощ на родителите си.

 

Историята на многолюдното семейство от дупнишкото село развълнува Мария Силвестър и момчетата от бригадата от тв шоуто и ги накара да погледнат с друго око на израза „пълна къща“. Влизайки във веселия дом, който прилича на истинска детска градина, те осъзнаха колко трудно и отговорно е да се гледат толкова много деца.

Семейството с част от децата посрещат Мария Силвестър
Цвети и Коце с децата в новата си трапезария

Наред с ремонта на къщата бригадата направи изключителен сантиментален подарък на цялото семейство – красиво и шумно кръщене за седем от децата, които още не са кръстени. Техен кръстник стана кметът на с. Бистрица Кирил Огненски, който е дългогодишен приятел на семейството и също се включи с доброволци в ремонта. Мария Силвестър пък на своя глава се впусна в едно от най-големите приключения, които е имала досега – да гледа сама всичките деца един следобед, за да могат родителите да се порадват на малко време заедно.

 

Това е едно от най-екстремните неща, които съм правила“, призна с усмивка и умора тя в края на деня.

Освен напълно обновен дом майката Цвети имаше и друга изненада – ваучер за сладкарски курс.

Добавете Вашия коментар

TOP