Седмина ранени в Благоевград, Петрич и Гоце Делчев

04 Април 2022 | 14:27
0 коментара
Криминално
Седмина ранени в Благоевград, Петрич и Гоце Делчев

78-годишна пешеходка е ранена на улица "Илинден" в Благоевград. При пресичане на обозначено място я блъснал микробус "Форд". Вадачът извършвал маневра на заден ход и не видял жената. Тя е получила охлузни рани по ръцете и главата. за късмет не застрашават живота и здравето й. След преглед в Спешния център я освободили за домашнолечение. Водачът е на 31 гдини. Той е в ареста на Първо полицейско управление.

В гоцеделчевското село Лъжница моторист е блъснал 66-годишна пешеходка. Виновният запроизшествието е на 26 години от същото село. Той е управлявал нерегистриран мотор и нямал книжка. Предаден е на прокурор в Гоце Делчев. Няма опасност за живота на жената.

Петима са пострадали в катастрофа на пътя между петричките села Първомай и Беласица.

Както съобщихме вчера, те пътували в автомобил "Опел зафира", управляван от 54-годишен петричанин. Колата се преобърнала. Пострадали са водачът на автомобила, който е с охлузни рани на главата, 30-годишен мъж, който е с рани на главата, 29-годишна жена е с травми в областта на гръдния кош е белите дробове, 48-годишна жена е с травми в областта на гръдния кош и счупена ключица. Сред пострадалите е 18-годишна, която е с пневмоторакс и фрактури на ребра.

В арстите на Петрич и Банско са задържани за денонощие пияни шофьори. В зимния курорт спипали 53-годишен банскалия зад волана на "Форд". Карал в центъра на града с 2,39 промила алкохол.

В ареста е изтрезняла 47-годишна от петричкото село Кавракирово. Тя шофирала "Опел" с 2,13 промила алкохол.

Добавете Вашия коментар

TOP