Седмичен хороскоп: Изненади очакват няколко зодии

21 Ноември 2016 | 07:45
0 коментара
Любопитно
Седмичен хороскоп: Изненади очакват няколко зодии
Идва седмица на изненадите за някои от зодиакалните знаци. Някои от тях ще бъдат приятни, други обаче може да имат фатални последствия. Ето какво точно вещаят звездите за всеки от вас, пише actualno.com.

Овен 
През тази седмица нуждата ви от внимание ще бъде толкова изострена, че рискувате да се държите като дете. Със сигурност поне през първите два дни няма да има кой да обърне внимание на воплите ви, така че добре още в сряда да смените рязко тактиката и да докажете, че сте напълно сериозен човек. В четвъртък и петък ще трябва да се занимаете с повече лични проблеми, които сте чакали да се разминат от само себе си. Опитайте се да се поставите от другата страна на нещата, така ще спечелите и вие. Почивните дни потискайте притока на адреналин или му дайте воля във физически израз като спорт и активни разходки.

Телец 
През тази седмица ще ви бъде даден шанс за сериозна придобивка, но тя няма да падне от небето. По-скоро ще стои някъде за където , за да стигнете ще трябва да положите не малко усилия. В понеделник и вторник наблегнете на тоталното спазване на правилата. Договорки с отсрещната страна може да се опитате да правите едва в сряда. Оптимизмът е възможно да ви дойде в повече в четвъртък, но не му се отдавайте изцяло. Оставете това за втората половина на петък, но имайте едно наум за извънредни задачи. Ако обстоятелствата ви го позволяват прекарайте почивните дни с изключен телефон, без Интернет, може и без ток, за всеки случай.

Близнаци 
Седмица на изненадите, добрите новини и интересните възможности очаква представителите на знака Близнаци. Понеделник ще ви е трудно да сортирате информацията, така че се потопете изцяло в събирането ѝ, като внимавате да не пропуснете нещо. Във вторник не си позволявайте да държите сметка на никого. Ако нещо не ви е ясно ще трябва да изчакате до сряда, когато всичко ще се изясни изцяло. Четвъртък и петък може да решите въпрос, свързан с дома, който значително ще улесни битието ви. Събота и неделя ще трябва да останете у дома и да се довършите това, за което Съдбата така мило ви помогна.

Рак 
Седмицата може да ви постави в затруднено положение. Още в понеделник ще трябва да обявите позицията си достатъчно ясно. Следвайте убежденията си и морала и няма да сгрешите. Вторник и и сряда може да постигнете повече отколкото сте предполагали единствено благодарение на това да уцелите точния момент, за да реагирате навреме на казана реплика. В четвъртък си починете от това напрежение като се потопите в рутинна работа. Петък може да ви потопи в някои семейни въпроси за разплитане, но няма как. Само вашето сърце може да намери верния отговор. Почивните дни посветете на преговори в избягване на войната, защото в студените дни е хубаво да има кой да ви топли.

Лъв 
Седмицата ще ви завари в странно настроение, което още в понеделник трябва да се опитате да регулирате и да определите от коя страна на нещата стоите – оптимизма или песимизма. Във вторник бъдете от кротките, защото всяка друга позиция може да ви изложи на риск. Не съжалявайте за въздържаността, защото още в сряда ще може да си го върнете тъпкано с някое друг солено подмятане. В четвъртък обаче ще трябва да сте самата невинност и толерантност, за да може да планирате петъчния ден по ваш вкус. В събота и неделя не превишавайте възможностите си, за да няма отрицателни последици за тялото ви.

Дева 
Тази седмица посветете на грижата за здравето ви. Ако имате оплаквания още в понеделник се уговорете за час с личния ви лекар. Вторник и сряда започнете постепенна промяна в начина ви на хранене, движение и мислене, защото то също е важно. Четвъртък може да ви изненада с новина, която да доведе до сериозни промени в начина ви на живот или досегашния график на задълженията ви. Ще трябва да си наложите да сте по-спокойни в последни работен ден. Плановете ви може да претърпят промени през почивните дни. Ядосването няма да ви помогне да ги приемете по лесно, а ако се замислите, те съвсем не са толкова лоши.

Везни 
Новият ви статут в личните отношения предполага промяна в някои сфери. В понеделник въпросът може да бъде повдигнат за обсъждане от половинката ви, уредете го още тогава, защото ако го оставите за вторник разговорът може да прерасне в конфликт. Удобен момент за договаряне на условия може да стане сряда – настоявайте на своето, но приемете и някое от желанията на отсрещната страна. Четвъртък и петък са подходящи дни за организирането на събитие, както и за закупуването на аксесоари за него. Събота и неделя е добре да се откъснете от желанията си, за да разгледате ситуацията извън вашата позиция. Това ще е само във ваша полза, за да подобрите отношенията в семейството ви.

Скорпион 
В понеделник ще са ви необходими повече предпазливост и чувствителност в общуването с колегите и близките. Във вторник ще ви е трудно да потиснете своите чувства, симпатии, антипатии. Така те може да повлияят на нагласата, стимулите и целите ви. В сряда и четвъртък може да ви бъде наложено да започнете ново дело. Напълно сте способни да се справите със задачата. В петък ще разберете, че понякога животът изисква промени. През почивните дни най-доброто, което може да направите за себе си е да не си отказвате нищо, но и да се вглеждате в случващото се и знаците. В никакъв случай не се захващайте за работа, ако обстоятелствата се стичат по благоприятен начин.

Стрелец 
Тази седмица още в понеделник може да загубите много време в търсене на информация и разни неща. Във вторник най-добре е да се потопите в разговори и спорове, които обаче едва ли ще ви носят полза. Ако в сряда успеете да се съсредоточите в работа и да отхвърлите планините от натрупани задачи, може да откриете нещо неочаквано ценно. В четвъртък и петък не изисквайте от околните невъзможното, една настойчивост може само да налее ненужно масло в огъня. През почивните дни посветете част от времето на домашни дела. Някои новини ще ви тласкат към промени и изясняване на подробности.

Козирог 
Седмицата и най-вече първият ден от нея е подходящ за изпълнение на текуща работа, подготовка на документи и отчети, посещения по инстанции. Във вторник обаче най-добре не предвиждайте важни срещи. Едва в сряда може да се надявате, че общуването ще протича гладко, но не очаквайте веднага конкретни решения. Четвъртък е добро време да се заемете с изучаването на чужд опит или да се възползвате от него. В последния работен ден близки и хора, които чакат вашето внимание. Възможно е някой да се разочарова от вас. През почивните дни прекарайте времето по собствено усмотрение, но и не пропускайте благоприятния момент да направите нещо полезно за себе си и за дома, в който живеете.

Водолей 
През тази седмица и най-вече в понеделник на първо място за вас трябва да поставите всичко, което е свързано с работата. Във вторник и сряда отделяйте основно внимание на детайлите, премахнете безпорядъка, подредете информацията. Четвъртък е добър ден за диети, разтоварване, козметични процедури. В петък в отношенията ви с близките може да изплуват глобални теми. Затова през почивните дни ако ви се наложи да комуникирате ще ви е трудно да съгласувате интересите. Проявете повече грижа към околните и отложете вземането на важни решения за по-добри моменти.

Риби 
Седмицата може да ви се стори суетна и изтощителна, но затова пък ще ви даде възможност да обсъдите много неща. В понеделник се опитайте да не пилеете емоциите си, като по този начин си усложнявате живота. Във вторник се вгледайте в текущите събития и те ще ви показват дали се движите правилно към своите цели, или е необходимо бързо да промените нещо. В сряда станете по-рано и се опитайте да не закъснеете за нещо важно и да не отстъпвате завоювани позиции. Четвъртък и петък ще трябва да положите усилия да бъдете по-търпеливи и внимателни с близките си. През почивните дни правете това, което е по силите ви, за да не изпитвате после чувство на вина. Ако планирате среща е най-добре тя да се състои на ваша територия.БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP