Седем въпроса на Ултрасите на орлетата към ръководството на ФК Пирин и община Благоевград

26 Януари 2024 | 10:54
9 коментара
Общество
Благоевград
Седем въпроса на Ултрасите на орлетата към ръководството на ФК Пирин и община Благоевград
Седем въпроса на Ултрасите на орлетата към ръководството на ФК Пирин и община Благоевград. Публикуваме без редакторска намеса: 

Обръщение към ръководството на ФК Пирин, собственика на клуба в лицето на кмета на града, общинския съвет и цялата футболна общественост.

1. Искаме да изразим опасенията си относно ненамирането на нов собственик. Ръководните фактори в клуба обявиха, че до средата на Януари, ФК Пирин ще има нов собственик. Това не се случва и сме силно притеснени от-

2. Изказването на кмета, който заяви, че общината ще опита да спаси клуба, но не на всяка цена. Трябва да е на всяка цена, г-н Байшушев! ФК Пирин и ансамбъл Пирин са лицето на града и тези две институции трябва да прославят нашия град в България, Европа и по света. Тъй като кмета заяви, че намаля общинските пари към ФК Пирин наполовина, призоваваме:

3. другата половина от тези средства да бъдат инвестирани в инфраструктурата на нашия остарял морално стадион. А именно- изграждане на нова южна трибуна с лека конструкция, която временно ще разреши проблемните мачове с Левски и ЦСКА, ще осигури комфорт на домакинските, както и на гостуващите привърженици, а и ще вдигне приходите от билети, ако не двойно, то поне с 1/3та. По този повод, докато тази трибуна не бъде факт призоваваме ръководството, общината и полицията:

4. Да не допуска привърженици на гостуващи отбори в домакинския сектор!
Явно трябва да се случи фатален инцидент, за да проумеете колко е важно това за безопасността на всички зрители.

5. Ясно заявяваме, че ние от фенклуб "Пирин Ултрас", нямаме абсолютно никакви зависимости, било то политически или финансови. Решенията ни се взимат демократично от мнозинството, както беше решено да напишем това обръщение. Дадохме картбланш на предишното ръководство, даваме и на сегашното, но с въпросителни. Тъй като сегашното такова работеше за човек, който остави клуба с огромни задължения по средата на сезона!

6. Прозрачност.
Избрахме 3-ма представители на феновете и две резерви ( общо 5 човека ), които да следят отблизо какво се случва в клуба. Призоваваме ръководството да имаме минимум две срещи в месеца, с които да следим отблизо важните решения за Пирин Благоевград/Pirin Blagoevgrad , за да няма повторни фалити и напускания на собственици.

7. Призоваваме треньора и ръководството да обърнат сериозно внимание на традициите за Купа България, тази година имаме възможност отново да напишем история. Благоевград, Пирин и Пиринска Македония имат нужда от трофей! 
Или КЕШ или нищо.
Седем въпроса на Ултрасите на орлетата към ръководството на ФК Пирин и община Благоевград
Седем въпроса на Ултрасите на орлетата към ръководството на ФК Пирин и община Благоевград
Седем въпроса на Ултрасите на орлетата към ръководството на ФК Пирин и община Благоевград

Добавени коментари

До обективен публикува:
27 Януари 2024 | 08:41
Това некадърното предишно ръководство остави надеждите че Пирин може да остане в ефбет ,А това "кадърно" ръководство беше същото преди некадърното и от 6 мача имаха 1точка и един гол,Елезов,Занев,Митревски ,Ще го търсим предишното,
Men публикува:
27 Януари 2024 | 00:50
Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox
фен ама не като тия публикува:
26 Януари 2024 | 23:06
Да позная ли какво е станало? Занев и Елезов са ги заблуждавали че ще дойде нов собственик ако те и фенската общност гласуват за Байкушев, сега стана ясно че Пирин затъва, нов собственик няма, всички се разбягват, а кмета каза че Пирин не му е на дневен ред и тия фенове се чустват изнасилени. Гроздето е кисело а?
Обективен публикува:
26 Януари 2024 | 21:01
Какви да тия фенски мастурбация ? Кой ги е упълномощил да задават въпроси и поставят ултиматуми. Това са шепа лумпени,които отиват на стадиона не,за да подкрепят Пирин,а за да мразят- съдиите,съперника,клубното ръководство.Вярно е,че предишното клубно ръководство беше супер некадърно и логично си отиде. Но от сегашното не може да се очакват чудеса,просто Пирин последните години е един посредствен и БЕДЕН отбор !
закривай публикува:
26 Януари 2024 | 20:01
Чакай чакай, тия нямат никакво право да изискват нещо. Та нали точно тия фенчета искаха Пирин с това ръководство с този собственик. Какво са се разциврили сега?
Кехаята публикува:
26 Януари 2024 | 14:30
Какви ултраси са тия бе!?Капчука,РизOFF,Гюрчо и сие!?Гладни въшки!Марш по землянките селяци!Не се занимавайте с Пиринката!
реален публикува:
26 Януари 2024 | 14:11
До смешки, Илко какво направи за Пирин че ме разбрах??? Смешко ти си и голям смешник!!!
Хаха публикува:
26 Януари 2024 | 13:37
Чапов ви отказа а?
смешки публикува:
26 Януари 2024 | 11:15
Ама и петимата ли задавате тези въпроси. А и кво ревете. Сегашния стана кмет именно заради вас, които не спряхте да плюете по Илко и Дафинов поне 3 месеца преди изборите, всички постоянно споделяхте постове как да се гласува за Байкушев и лансирахте Елезов, Занев и Митревски за ръководители на Пирин. Сега си сърбайте попарата. Кур за Вас!

Добавете Вашия коментар

TOP