СДВР ПРЕДПРИЕМА МЕРКИ ЗА ОХРАНА НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД И БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО В СТОЛИЦАТА ВЪВ ВРЪЗКА С ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРОТЕСТНИ ДЕЙСТВИЯ И ФУТБОЛНА СРЕЩА

16 Ноември 2023 | 12:41
0 коментара
Спорт
България
СДВР ПРЕДПРИЕМА МЕРКИ ЗА ОХРАНА НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД И БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО В СТОЛИЦАТА ВЪВ ВРЪЗКА С ПРЕДСТОЯЩИТЕ  ПРОТЕСТНИ ДЕЙСТВИЯ И ФУТБОЛНА СРЕЩА
Призоваваме за мирно протичане на протестите и напомняме, че няма да бъдат допускани участници, носещи забранени вещи и предмети.
Двубоят между отборите на България и Унгария ще се играе днес, 16 ноември, от 19 часа, без публика, на Национален стадион „Васил Левски”.

Ангажимент по охраната на футболната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона. При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща и на протестните действия полицаи ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.

Във връзка с предстоящите събития е възможно възникване на временни затруднения на движението в централната градска част.
За повече информация вижте тук: https://bit.ly/3SLu1Wi

Добавете Вашия коментар

TOP