СДС заби звучен шамар на ГЕРБ в Благоевград, подкрепи Илко Стоянов за кмет на областния център

16 Юни 2021 | 08:16
19 коментара
Общество

СДС заби звучен шамар на ГЕРБ в Благоевград! Демократичната организация направи своя важен избор за частичните кметски избори в областния център на Пиринско, като подкрепи категорично кандидата за кмет на „Има такъв народ” - Илко Стоянов.

Членовете на партията са впечатлени от управленската програма на благоевградския юрист, която предвижда за няколко години да осигури такова развитие на града и селата, че да се навакса изоставането и общината отново да е на икономическата и туристическата карта на България.

„Познавам Илко повече от 20 години като страхотен юрист и съм твърдо убеден, че нашият град има нужда от кмет, който освен, че е доказан юрист, притежава и потенциал да развие града. Да направи няколко важни и стратегически неща, за да може местната икономика да има бърз растеж. Искаме градът да се развива в полза на младите хора, за да може те да се реализират в този град, да намират своето бъдеще тук. Предлагаме да се намали административната тежест за гражданите и бизнеса и всяка една административна услуга, която се извършва от община Благоевград, да може да се заявява и да се заплаща електронно - през мобилно приложение. Благоевград трябва да запази своята младост и своя добър облик и да това можем да го направим заедно”, заяви Давид Сукалински.

Според него няколко стратегически неща биха задържали младите хора тук – привличане на инвестиции и откриване на нови работни места е от първостепенно значение за града. Изграждане на IT инфраструктура, развитие на детска ски школа и спа туризъм. От СДС са уверени, че тези цели може да изпълни Илко Стоянов като кмет на община Благоевград!

„Радвам се, че получавам вашата подкрепа. Вярвам, че и занапред ще бъдем заедно. С този политически и житейски опит, който имам, мога да дам много на обществото. Изготвихме с екип от професионалисти програма, която да изведе Благоевград рязко нагоре. За мен тези избори бяха златен шанс за Благоевград, че се появиха в този момент. Още 2 години и положението за града щеше да бъде невъзвратимо загубено”, сподели кандидат-кметът Илко Стоянов. Той уточни, е формацията му „Има такъв народ” иска от него само едно нещо - да бъде почтен. Стоянов увери, че няма никакви политически ангажименти. И подчерта, че е грижа на всички благоевградчани заедно да управляват града.

„Аз съм човек, който се вслушва в хората. Това ще опитам да запазя и ще имам нужда от качествен коректив, който да ми напомня за това, което си говорим в тази зала. Програмата за развитие на Благоевград, който е на дъното на икономическата класация, има няколко основни пункта”, каза кандидат-кметът.

Първата му задача е да се осигури рязък икономически тласък, да се осигурят нови работни места. А това ще доведе до всичко останало - до събуждането на културния и духовния живот. Петте основни стълба в програмата му са развитие на IT технологиите, построяването на индустриална и логистична зона „Главен път Е-79”, на еко и фрийрайд зона „Картала”, изграждането на три термални и общински СПА зони - в аквапарка, в село Зелен дол и в село Дъбрава, както и 17 500 декара парк зона, която ще продължи от „Бачиново” до село Бистрица и село Дъбрава - с барбекюта, швейцарски тип, велоалеи, детски площадки, футболни, баскетболни, волейболни, голф игрища, тенис кортове и алеи за конна езда. Илко Стоянов пое ангажимент администрацията да работи в полза на гражданите, а Общината да влезе в телефона на всеки. Дигитализацията ще е улеснение за всички граждани. Всеки ще може да дава мнението си по телефона по важни теми и казуси.

„Времето, в което кметовете определяха правилата, приключи. Живеем в нова реалност, идва едно младо поколение, което разсъждава по различен начин, то не е обременено с миналото. Ние сме длъжни да му създадем добри условия за реализация тук. Поставям цели пред местната власт за следващите 10 години. Само така ще поставим Благоевград на правилната посока и ще завъртим колелата. Тогава няма да има значение кой е кмет. Нека го направим заедно”, призова присъстващите Илко Стоянов.

Добавени коментари

СДС публикува:
17 Юни 2021 | 08:50
ФАЛШИВИТЕ ПРОФИЛИ НА ДОНЧО ПИШАТ ЧЕ СДС ГО ПОДКРЕПЯТ ТОВА НЕ Е ВЯРНО НИЕ ОТ СДС ЗАСТАВАМЕ ЗАД ИЛКО СТОЯНОВ И КРАЙ НА МАНИПУЛАЦИИТЕ. ДОНЧО НЕ Е НАШИЯ ПРИМЕР ТОЙ Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА МОДЕЛА КАМБИТОВ А НИЕ ОТ ТАМ СМЕ СЕ РАЗГРАНИЧИЛИ МНОГО ОДАВНА. МАФИОТСКИТЕ НОМЕРА НА ДОНЧО КРАЙ НЯМАТ И СДС Е ПРОТИВ ТАЗИ ПОРОЧНА ПРАКТИКА.
pitam публикува:
17 Юни 2021 | 08:11
dps podkrepva li donata? dps podkrepva li donata? dps podkrepva li donata?
МАРИН публикува:
17 Юни 2021 | 08:09
Това е голям бой за ГЕРБ в Благоевград. Тези нехранимайковци като Андрей Новаков незнаят какво ги чака.
СДС публикува:
17 Юни 2021 | 00:32
СДС СЕ СЪБУДИ В БЛАГОЕВГРАД БРАВО НА СУКАЛИНСКИ БРАВО НА ДОКТОР ТАКОВСКИ АНТОН МУРТОВ ВАСИЛ КОСТОВ СТОЯН СТОЕВ ДОКТОР ГЕОРГИЕВ ЕЛЕНА ДИМИТРОВА ГЕРГАНА МУРТОВА ТОВА СА ХОРАТА НА СДС В БЛАГОЕВГРАД ПОЛОВИНАТА ДА ГО ПОДКРЕПАТ НА ИЛКО СТОЯНОВ АНДОН ТОДОРОВ ЩЕ ГЛЕДА КЪМ ОБЩИНАТА САМО ОТ БАРОК
долу дпс публикува:
16 Юни 2021 | 23:46
доне каза вчера че дпс го подкрепя е доне фес ли че ме караш да сложа . такива като тебе предадоха българия . доне и на дпс ли си обещал заместник кмет
тест публикува:
16 Юни 2021 | 14:47
тест за наркотици за андон нпремно
николай публикува:
16 Юни 2021 | 13:31
доне смъркачо е откачил заради сдс и са пусна фалшивите профили да пишат как го пдкрепват него е на такяв надрусан ненормалник
malin публикува:
16 Юни 2021 | 12:55
ssega veche razbrah koi ke kupuva glasova na tomov komunistite savetnici ke kupuvat za doncho nali vesko ili barkam pitam za milev
Емилия публикува:
16 Юни 2021 | 10:54
Какво става в Благоевград Джамбазо Дана и Владо Салвакурлеви агитират за Томов
riazan k.ur za pirisnko i bsp публикува:
16 Юни 2021 | 10:50
K.UR YA PIRISNKITE K.URVI OT BKP-BSP-DS-KGb: gol SHTE GO BARETE BOLSHEVIKI!
Васил публикува:
16 Юни 2021 | 10:49
Браво да гласуваме за Илко и на първи тур победа
go6eva публикува:
16 Юни 2021 | 09:34
don4o s fal6ivite profili v feisbuk deto pi6e za si4ki v toq grad dnes e tragnal da stava kmet e tova li e kmeta na grada. az sam ot gerb i sam v gerb jeni no sarceto ne mi dava da glasuvam za tozi idiot za tova 6e glasuvam za ilko stoqnov a ne dimitrova da mi govori kak don4o se bil promenil kak s kakvo ta toi e bezkrupulen 4ovek.
илия публикува:
16 Юни 2021 | 09:12
дончо е кмет на първи тур хаджигаев каза че са излезнали проучванята подкрепения от герб кмет бие на 27
понеже защото обаче публикува:
16 Юни 2021 | 08:48
Понеже наблюдавам много добре изборната битка ми прави впечатление, че СДС подкрепи кандидата на Слави Илко Стоянов, но и СДС няма кандидат за депутат в листата на ГЕРБ. Какво става, Новаков, Саваклиева, Димитрова, Хаджигаев. Вие давате ли си сметка че вашия кандидат Андон Тодоров е бита карта. Нима незнаете че Тодоров не го иска електората на ГЕРБ не ви ли направи впечатление че не искаха да се разписват за одписите за подкрепа. Не ви ли светна синята лампа че Бойко Методиев Борисов е направил договорка и е отдал Благоевград на концесия.
Знам публикува:
16 Юни 2021 | 08:41
ГЕРБ няма партийна кандидатура. Така че са си удари звучна чик....я
ГЕРБ Благоевград публикува:
16 Юни 2021 | 08:36
Ние от ГЕРБ нямаме кандидат за кмет, стига сте писали глупости.
gerb si ima licenz публикува:
16 Юни 2021 | 08:33
gerb si ima licenz za deistvie; don4o i tomov ne]o ispuskat podkrepa stefan delilov i ludmila kostadinova 4e gi izmetat edin ot mladejite otiva na balotaj s ilko stoqnov; neka se vidat tezi kolko struvat kolko mnogo navrediha na grada s tehnite skandali zatova blagoevgrad nakazva po modela kambitov.
dimitrova публикува:
16 Юни 2021 | 08:27
neka izmetem komunistite ot gerb neka si varnem blagoegrad neka pobedi po dobriq po mojeshtiq po inteligentniq
СДС публикува:
16 Юни 2021 | 08:23
Добър ден драги ми смешници от ГЕРБ е сега ще разберете кон боб яде ли, ами сега какво правим бе лешояди. Затова ли отменихте откриването на кампанията миналата седмица? СДС винаги сме били сила и сега ще го покажем с мощна подкрепа в града за правилния кандидат, за човека когото има шанс да събуди този град от дълбоката кома.

Добавете Вашия коментар

TOP