Сдружение „Обединени за силен Петрич“ даде заявка за местните избори през 2023 година

24 Октомври 2022 | 22:29
1 коментара
Политика
Сдружение  Обединени за силен Петрич  даде заявка за местните избори през 2023 година
Анонс от Сдружение „Обединени за силен Петрич“
Управителният съвет на сдружение „Обединени за силен Петрич“, на свое извънредно заседание взе следното решение:
 
Във връзка с лошото управление на община Петрич и липсата на реална политическа алтернатива, заявяваме, че „Обединени за силен Петрич“ ще участва самостоятелно на местните избори през следващата 2023 година.
Сдружение „Обединени за силен Петрич“ ще излъчи силна листа от кандидати за общински съветници и свои кандидати за общински кмет и кметове на населени места. Паралелно с това, Сдружението сформира и експертен екип във всяка сфера на общинското развитие.
По този начин „Обединени за силен Петрич“ има желанието да се оформи като единствената платформа за изява на експерти и политически лица желаещи промяна.
 
Ще бъдем енергични и неуморни в желанието си да превърнем Петрич в един съвременен европейски град, който заслужаваме да бъде. За целта се нуждаем от усилията на всички граждани на общината да постигнем промяната.
Вярваме, че промяната може да се случи само чрез открито, компетентно и честно управление. Убедени сме, че нашият екип може да даде много повече на града и общината ни.
Желанието, да сме независими и свободни, и да представляваме интересите на петричани, е водещият мотив да се изправим срещу общинското статукво. Не се страхуваме да повдигаме за дискусия важни за града проблеми като качеството на здравеопазване, продажбата на общински имоти на безценица, лошата градска среда и пътна инфраструктура, влошения воден цикъл на града, замърсяването на въздуха и нерегламентираните сметища.
Нашата мечта е Петрич да бъде град с отличен инвестиционен климат, модерна инфраструктура, качествени здравеопазване и образование, благоустроени села с възможност за модернизирано земеделие и селски туризъм. Желаем ефективно да включим гражданите в дискусиите на общинските структури по време на взимането на важни за общината решения.
Целта ни е просперитет и благополучие на населението в общината. Лоялни сме единствено към гражданите на община Петрич и така ще бъде и занапред.
Сдружението е отворено към хора, възприели точно този подход в обществената дейност, защото Петрич има нужда от дълбочинна промяна и общи усилия за постигането на горепосочените цели.
Ако вярваш, че Петрич може да стане красив, европейски град, включи се в Сдружение „Обединени за силен Петрич“, за да може заедно, обединени да постигнем открито и честно управление.

Добавени коментари

Кефал публикува:
25 Октомври 2022 | 21:18
Коси Качулев бе водач на листата на Черепа в Благоевградска област.Пълно фиаско на изборите тогава и сега явно ще доразвива идеите на Черепа в Петрич.Абе Коси,абе Качулев ,дали си повярва,че след един аптекар какъвто е Бръчков,кефалите ще се излъжат по друг аптекар,какъвто си ти.

Добавете Вашия коментар

TOP