Санданчанинът Костадин Върсаминов пред Pirinsko.com: Полицаите В. Барутчиев и В. Вангелов ми подхвърлиха наркотици в мерцедеса, за да ме натопят

17 Април 2018 | 01:11
4 коментара
Криминално

Полицаите от РУП Сандански Васил Барутчиев и Венцислав Вангелов ми подхвърлиха наркотици в мерцедеса, за да ме натопят. Барутчиев поставя наркотика и показва с пръст на Венцислав Вангелов, който го намира. Това казва пред репортер на Pirinsko.com потърпевшият Костадин Върсаминов от гр.Сандански.   

По думите на Върсаминов, видео разобличава служители на полицията в Сандански в "гнусна постановка" с подхвърляне на наркотици в управлявания от него лек автомобил "Мерцедес ". 

Криминалистите Васил Барутчиев и Венцислав Вангелов в компанията на униформените И. Илиев и А. Стражаков са заснети с дигитален фотоапарат от бившата съпруга на санданчанина в момента на претърсване на автомобила. 

На видеото, което Pirinsko.com публикува се наблюдава, как полицаят Васил Барутчиев слага наркотиците около предна дясна седалка и показва с пръст на колегата му Венцислав Вангелов, къде да търси, като се вижда, че по време на претърсването няма и поемни лица, освен Костадин Върсаминов и баща му Илия.

Скандалът тресе полицейските среди още през 2012 година, като още тогава записа е бил предоставен на бившия директор на ОД на МВР - Благоевград Георги Костов.

"В безпрецедентния досега случай полицаите успяха да въведат в заблуждение прокуратурата и съда в Сандански, които ме оставиха в ареста с мярка за неотклонение “задържане под стража”, но само след 11 дни при обжалване на мярка за неотклонение в Окръжен съд - Благоевград съдия Красимир Аршинков ме освободи от ареста", каза още Върсаминов

Потърпевшият коментира още, че по-скандалното в случая е, как полицаите са се снабдаили с близо 18 грама наркотични вещества "канабис и амфетамин" приготвени на дози с цел разпространение.

"Завеждам дело срещу полицаите участвали в претърсването и ще настоявам за тяхното отстраняване от работа от системата на МВР", допълни Костадин Върсаминов.

 

а
 

Видео разобличава служители на полицията в Сандански в "гнусна постановка" с потхвърляне на наркотици в лек автомобил "Мерцедес Бенц"

Добавени коментари

€€€ публикува:
18 Април 2018 | 10:54
Защо барутчиев е още на работа след този случеи с това видео ? Да баде незабавно уволнен и осаден за наркотиците
Пирин публикува:
17 Април 2018 | 16:07
Коце пумияр умре ти човека в военна прокуратура и почна и по медиите да ходиш а канабиса как е расте ли още ли си доносник на боп
@ публикува:
17 Април 2018 | 16:02
А що не кажеш как сваляше за гърция амфетамин
Киро публикува:
17 Април 2018 | 16:01
Тоя е най големия боклук и крадец бие старите хора по селата краде и кучета цяло околие го знае що за боклук е даже и жена му го зареза жалбар долен

Добавете Вашия коментар

TOP