Самоубийство на млад мъж вдигна на крак спешните екипи и полицията в Благоевград

15 Декември 2018 | 18:59
5 коментара
Криминално

Самоубийство на млад мъж вдигна на крак спешните екипи и полицията в Благоевград.

Сигнал за инцидента е подаден на тел 112 около 18:00 часа. Мъжът е намерен мъртъв от баща си в апартамент на блок № 215 в благоевградския кв. Орлова чука.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

В.Спасова публикува:
18 Декември 2018 | 19:27
Мили хора, нее вярвайте на всичко, което четете в пресата!!!
В Спасова публикува:
18 Декември 2018 | 19:26
Аз, майката на починалото, а не самоубилото се момче, искам да изкажа възмущението и изумлението си от безотговорните и неверни статии по този повод! Много моля не си измисляйте новини, които не отговарят на истината. Моралът изисква първо да се провери, а после да се пише. Скръбта и личната ни трагедия е голяма и вие допълнително ни наскърбявате с лъжливите си публикации. Не спекулирайте с чуждата болка.
Ахил публикува:
18 Декември 2018 | 00:20
Много скоро записите с заплахи и куропционите схеми на кьосев ще лъснат по всички национални телевизии господин алкохолика се мисли за всемогъщ и размахва оръжия навсякаде черпи информация от подслушваня и ако не го махмат от там ще повлече с себе си и директора и шефа на гдбоп благоевград служители на вътрешна сигурност и още куп други длъжностни лица който работят съвестно а въпросния се възползва на техен гръб за лични облаги!има записи как в тесен кръг се зарича да убие и собственика на пиринско.ком още малко му остава на великана кьосев да се раздели с любимата ракийка и да види условията в следствения арест!
Гражданин публикува:
17 Декември 2018 | 08:30
Напишете инициалите на другото момче, за да се предотврати подобен развой на нещата.
Ахил публикува:
17 Декември 2018 | 00:16
Момчето се самоуби заради георги кьосев зам директора на полиция изнудваше го и го заплашваше постояно два пъти праща за да го арестуват и водят при него да го бие вързан изгонете тозни долник от мвр използва го за лични цели знам още едно момче което заплашва непрекъснато с растрел и много скоро заплахите му ще лъснат по медййте на записи

Добавете Вашия коментар

TOP