Самодейни клубове с изяви в Банско

19 Август 2022 | 14:39
2 коментара
Култура
Самодейни клубове с изяви в Банско

Самодейците от НЧ”Никола Вапцаров –1894 г.” подготвят едно незабравимо преживяване за жителите и гостите на Банско. 

Техният голям летен концерт-спектакъл ще бъде на 20 август /събота/, от 19 часа, на централния площад. В същия ден се навършват 100 години от рождението на нашия съгражданин- големият български поет, драматург и писател-белетрист Владимир Голев.

 Красивите му стихове и музика, написана по тях, ще добавят поезия във фолклорния букет. Фестивалното лято на Банско продължава с 13-то издание на Банско Опера Фест.

Почитателите на стойностната музика ще се насладят на два страхотни спектакъла, продукция на Държавна опера Варна: 26 август - "Брилянтин" / 27 август - "Ромео и Жулиета".

Добавени коментари

амиго публикува:
20 Август 2022 | 11:01
Колкото повече пишете за този,толкова повече хората го мразат и ненавиждат!Да ходи да си пробира бали и да не се занимава с това което не може (политика)! Мазна муцка като сланина е преди избори а после е пресъхнал кладенец:))
Банско ЗА Мацурев! публикува:
20 Август 2022 | 08:14
Приятели на Банско! Приятели на ГЕРБ! Нашият лидер Александър Мацурев винаги е подкрепял подобни изяви! Самият той има страст - земеделието, когато не е зает с политическа работа. Мацурев винаги е обичал и работил за Банско! Милиони левове субсидя за банскали, тонове храна и медицински изделия за нуждаещите се! Да подкрепим нашият лидер и съгражданин! Да дадем шанс за Банско! А троловете и злобарите да знаят – знаем ви кои сте! А след 2 октомври и вие ще разберете кой е Александър Мацурев! ГЕРБ победа! ГЕРБ е Банско! Банско е Мацурев! Предателите – вън от града ни!

Добавете Вашия коментар

TOP