Само след месец в експлоатация-неработещи светлинни табла и липса на знаци по АМ "Струма"

19 Март 2024 | 12:37
1 коментара
Общество
Благоевград
Само след месец в експлоатация-неработещи светлинни табла и липса на знаци по АМ Струма

Само месец след като беше пусната в експлоатация отсечката от АМ "Струма" от Благоевград до Симитли вече има неизправности - неработещи светлинни табла и липса на знаци.

Липсват указателни табели за магистрала "Струма" към Кулата на кръговите кръстовища при пътен възел Зелен дол край Благоевград.

Пътуващите по стария път от София към граничния пункт и тези, които идват от Северна Македония, не знаят по кой път да преминат, тъй като на табелите, оказващи посоката, липсва Кулата.

По съществуващите в момента табели става ясно, че за Гърция може да се стигне само по главен път Е-79, но не и по новия участък на магистралата.

Таблата, които трябва да сигнализират за опасности по пътя и ограничения на скоростта по магистралата между Благоевград и Симитли, не работят.

Това създава предпоставка за транспортни произшествия при влошено време, според специалисти.

Въпреки че участъкът беше пуснат преди месец в момента се извършват ремонтни дейности върху платното в малкия тунел, който беше изграден, за да укрепи свлачището в района на магистралата. /БНТ

Добавени коментари

Иван публикува:
19 Март 2024 | 13:37
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Добавете Вашия коментар

TOP