Сагата с наплютото дете: Бабата го защитава, родители бранят учителката

04 Февруари 2020 | 14:36
1 коментара
Общество

Децата със сигурност са се плювали, не казвам, че детето не е виновно, но що за назидание е това?!

Това заяви Цеца Медарова, баба на третокласника Митко, по който плю целия клас по нареждане на своята учителка. За случая родителите на Митко разбират впоследствие след разказите на деца. Те настояват за извинение. Бабата обаче твърди, че три дни след случката е имало родителска среща, на която не са чули извинение, а съжаление от г-жа Медарова.

„Ако днес е модето дете, утре може да е вашето“, предупреди бабата на потърпевшото дете. След скандала родителите преместили детето си в друго училище. Настояват да търсят правата си в съда. От прокуратурата обаче отказаха да образуват проверка.

Директорката на ОУ „Проф. Иван Батаклиев“ каза, че г-жа Медарова наистина е съжалила за случилото се, осъзнала е вината си. Учителката е с предупреждение от уволнение.

Междувременно в нейна защита се вдигнаха родителите от 3 Б клас.

Пред Нова телевизия те казаха, че Митко е проблемно дете още от 1-ви клас. В конкретният ден Митко е закъснял за час, бил е без учебни пособия и в часа по музика е плюел децата.

Добавени коментари

нели публикува:
04 Февруари 2020 | 15:49
като плюе то естествето,че ще го плюят и него. г-жа Медарова винаги така да бъде така справедлива,а родителите и бабите първа да възпитат децата си ,и внуците след това да говорят.

Добавете Вашия коментар

TOP