САБОТАЖ? Стефан Янев: Измамници набират кандидат-депутати за "Български възход"

05 Август 2022 | 11:59
1 коментара
Политика
САБОТАЖ? Стефан Янев: Измамници набират кандидат-депутати за Български възход

Хора, които твърдят, че са оторизирани от мен или от ръководството на партията, разговарят с граждани по места, за да ги вербуват за нашата партия, но това е лъжа. За това алармира чрез ефира на "Твоят ден" Стефан Янев, лидер на "Български възход".

"Искаме да изградим партията по правилата и според законите. Възможно е да е политическа атака, но е възможно и да не е. Не знаем мотивацията им каква е. След като партията бъде регистрирана, ще обявим стратегията си", заяви Янев. 

Той поздрави президента за "поредното успешно назначаване на служебен кабинет". "Радев за пореден път демонстрира спазването на законите. Всички министри в служебното правителство трябва да демонстрират държавническо поведение. Това може да включва задължително подновяване на разговорите с "Газпром". Трябва да се изяснят две хипотези - дали можем да получим газ по настоящия договор и дали следва да плащаме неустойки за неполучените количества", смята Янев. 

Добавени коментари

Кьорчо! публикува:
05 Август 2022 | 15:25
Ти тепърва ще видиш що е саботаж.Тая до тебе,от Добринище ще ти разкаже играта.Що е саботаж и що не е.Тя има един способ: "Гласувайте за мен с тази бюлетина,а с другата -за който искате."И много други врътки знае,но е толкова проста,че нито една не ѝ минава!

Добавете Вашия коментар

TOP