С водосвет отслужен от Негово високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим отбелязаха професионалния празник на МВР в Благоевград

04 Юли 2023 | 14:03
0 коментара
Общество
Благоевград
С водосвет отслужен от Негово високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим отбелязаха професионалния празник на МВР в Благоевград

Професионалният празник на МВР – 5 юли бе отбелязан в ОДМВР-Благоевград с водосвет, отслужен от Негово високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим.

От заместник-министъра на вътрешните работи Кирил Ценкин, директора на ГД „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“ главен комисар Димитър Андонов, директора на ОДМВР-Благоевград старши комисар Георги Кандев, директора на  РДПБЗН-Благоевград комисар Валентин Василев, г-н Стоян Христов – областен управител на област Благоевград и гости на тържеството бяха поднесени цветя на паметната плоча в двора на дирекцията, а на тържествено събрание по случай празника зам. министър Ценкин поздрави полицейските служители от името на ръководството на МВР и лично от свое име.  „Благодаря за вашето старание, за вашата отговорност, за вашия труд! Убеден съм и вярвам, че с взаимни усилия и колегиална подкрепа, със сплотеност и висок морал, ще подходим и при изпълнението на всички предстоящи задачи. Искам да изразя уважението си към всеотдайността и професионализма, с които посрещате предизвикателствата на днешния динамичен и напрегнат делник и да пожелая на вас и вашите семейства крепко здраве, професионални успехи и благоденствие! “ – каза той и пожела да бъдат здрави и да съхраняват традициите на тази високоотговорна професия.

По повод празника за постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на  министъра на вътрешните работи Калин Стоянов с отличие „ПОЧЕТЕН ЗНАК“ НА МВР – III СТЕПЕН бяха наградени: Комисар Димитър Ичев – началник отдел „Охранителна полиция“, младши инспектор Васил Колев – старши полицай в група „Охранителна полиция“ в РУ-Разлог, главен инспектор Сергей Алексов – началник на сектор „Пътна полиция“ в отдел „Охранителна полиция“ и главен инспектор Петър Пелтеков– началник на сектор „Охранителна полиция“ в 02 РУ-Благоевград.

За постигнати високи резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения с отличие „ПИСМЕНА ПОХВАЛА“ са наградени 14 служители на ОДМВР-Благоевград.

За постигнати високи резултати в служебната дейност, конкретен съществен принос при изпълнение на служебните задължения с „КОЛЕКТИВНА ПАРИЧНА НАГРАДА“ са наградени 33 служители на сектор „Български документи за самоличност“ при ОДМВР-Благоевград, а с „ИНДИВИДУАЛНА ПАРИЧНА НАГРАДА“ – 7 служители на ОДМВР-Благоевград.

За проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните задължения с „ОБЯВЯВАНЕ НА БЛАГОДАРНОСТ“ са наградени двама служители на ОДМВР-Благоевград.

За проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните задължения с „ОБЯВЯВАНЕ НА БЛАГОДАРНОСТ“ от главния секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров са наградени 2 ма служители на ОДМВР-Благоевград.

За постигнати високи резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения с отличие „ПИСМЕНА ПОХВАЛА“ са наградени 18 служители на ОДМВР-Благоевград.

Към служителите с благодарност и признание се обърна и старши комисар Георги Кандев, който им пожела да бъдат здрави, отговорни и удовлетворени от работата си.

 

 

 

 

 

 

 

Изображения
снимка 1 снимка 2 снимка 3 снимка 4 снимка 5 снимка 6 снимка 7 снимка 8 снимка 9 снимка 10

Добавете Вашия коментар

TOP