С рок концерт арх. Д. Захариев стартира дейността на СНЦ „Единство за Разлог”

09 Юли 2015 | 08:47
7 коментара
Общество
С рок концерт арх. Д. Захариев стартира дейността на СНЦ  Единство за Разлог”

Рок концерт под надслов „Юлска вечер в Разлог” ще оглася площада пред читалището в града на 10 юли от 19:00 часа. Организатор на събитието е сдружение с нестопанска цел „Единство за Разлог” и неговия председател арх. Димитър Захариев.

Това е първата мащабна инициатива в предизборното лято и е повод да се отпразнува регистрацията на сдружението. Рок-дивата Милена и групите „Кръш” и „Перун” ще забиват през цялата вечер с едни от най-обичаните парчета от родната ни рок музика и кавъри на световни знаменитости.

За провеждането на култовия концерт са уведомени и поканени да присъстват кмета на община Разлог Красимир Герчев и екипа му. Очаква се за мероприятието да пристигнат и много гости от региона, както и знакови имена от бизнеса и културата на хора, родени, но не живеещи в Разлог.

След концерта, както обикновено се случва след такъв род мероприятия е предвидено и афтър парти, с което любителите на жанра ще могат да осъмнат в рок-клуб „Мотор хед” в Банско.

С рок концерт арх. Д. Захариев стартира дейността на СНЦ  Единство за Разлог”

Добавени коментари

Анонимна публикува:
11 Юли 2015 | 00:53
Злоби, злоби пръснахте се. Ама то човек какво да спори с простаци! Давай Митко ти го заслужаваш!
Запознат публикува:
10 Юли 2015 | 12:44
Много ви здраве на всички и особено на тези които вярват в Захариев. Вече се е продал на ГЕРБ и всичко е уредено а на нас разложани прах в очите. Всичко е борба за кокала ,а достойнството и самоуважението са отдавна забравени качества. ПОМНЕТЕ ЩО ВИ КАЗВАМ !НЕ ОЧАКВАЙТЕ НИЩО!
гербаджия до Рок Предел! публикува:
10 Юли 2015 | 07:13
Абе какво ме интересува, че Рок група "Перун" е поканена от община Разлог да пеят на Рок Предел? Важното е колко му е пипето на Герчев? Ясно е, след като дотолкова изпросте, че предаде избирателите си.Гласувал съм за него, но никога повече няма да се излъжа да повторя тази груба грешка.Също така разликата между един долен митничар и качествен архитект като Димитър Захариев е огромна.Радвам се, че смелчаци като"Единство за Разлог" решиха да стопират разрухата в община Разлог.Пожелавам им на "добър час" и да спечелят изборите.Успех!!!
Чибурашко до Рок Предел публикува:
09 Юли 2015 | 17:58
Грешиш, "Единство за Разлог" започват с нещо свое, а то е, че не пилеят парите на данъкоплатците, за да плащат предиборните си кампании, както прави митничаре Герчев.По-големи муфтаджии от сегашната управа в общ.Разлог нема и нема да се найдат.
запознат публикува:
09 Юли 2015 | 17:51
Браво на арх.Захариев!Дано спечели кметските избори, че с тия корумпирани навлеци от сегашната управа е нещо страшно.
Рок Предел публикува:
09 Юли 2015 | 09:57
Като сте толкова умни,защо не измислите нещо свое,а копирате,това което другите правят?!Рок група "Перун" са поканени от Община Разлог да пеят на Рок Предел!!!Направете нещо ново,не клишета!
Митре публикува:
09 Юли 2015 | 08:58
Митре ле,Митре...сиво гълъбче...

Добавете Вашия коментар

TOP