С „призовка”, връчена от родител полицай, абитуриенти от Езиковата гимназия в Благоевград поканиха класната си на бала

06 Април 2023 | 09:59
4 коментара
Общество
Благоевград
С  призовка”, връчена от родител полицай, абитуриенти от Езиковата гимназия в Благоевград поканиха класната си на бала

С оригинална изненада – връчване на призовка и букет от книги, абитуриентите от 12 „б” на Езиковата гимназия в Благоевград поканиха класната Мария Стоянова на бала си. В пълна секретност те бях подготвили цялостен сценарий как да сюрпризират учителката по английски език, която извежда първия си випуск като класен ръководител. По време на голямото междучасие, „въоръжени” с цветни димки и балони, абитуриентите се събраха в района на блок „Строител”. По това време там имаше паркиран камион, което не беше част от предварителния план, но пък се оказа идеален параван за криене.

Междувременно бащата на една от ученичките, работещ като граничен полицай, влезе в училището, за да връчи „призовка” на класната. Под бурните аплодисменти и отброявания на 12 „б” М. Стоянова бе изведена навън и поканена да уважи празника на своите възпитаници. Класната нямаше опции за отказ, тъй като бе призована да се яви на бала. „В случай на неявяване следва налагане на глоба и принудително довеждане”, бе посочено в призовката, предизвикала много емоции. Учителката подписа призовката и потвърди присъствието си за бала, а в знак на уважение учениците й връчиха специален букет, в който освен цветя имаше и три книги.в.Струма
 

Учениците от 12 „б” се крият зад камиона, за да изненадат класната си
Родител, граничен полицай, връчва „призовката” на учителката
М. Стоянова с оригиналния букет от книги и с абитуриентите от първия си випуск

С оригинална изненада – връчване на призовка и букет от книги, абитуриентите от 12 „б” на Езиковата гимназия в Благоевград поканиха класната Мария Стоянова на бала си.

Добавени коментари

. публикува:
07 Април 2023 | 17:45
най-добрата госпожа ❤️
Патриций публикува:
06 Април 2023 | 10:28
Животът е един миг
Ганя публикува:
06 Април 2023 | 10:25
Аман от такива
Денислав Евтимов публикува:
06 Април 2023 | 10:24
Джендъри

Добавете Вашия коментар

TOP