С прекъснато водоподаване са част от улиците в град Добринище и Разлог

03 Май 2017 | 08:10
0 коментара
Общество

С прекъснато водоподаване са  част от улиците в град Добринище, съобщиха от пресцентъра на „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград.

Без вода са улиците „Атанас Попадийн“, „Опълченска“, „Шипка“, „Софроний Врачански“, „Пирин“ и „Петър Галчев“ в Добринище. Временното прекъсване на водоснабдяването се налага заради планиран ремонт на уличен водопровод, който се извършва до 12 май.

През утрешния ден във връзка с изпълнението на ремонт на уличен водопровод по улица „Изворите” в град Разлог от 09:00 до 21:00 часа пък ще бъде преустановено водоподаването по улиците „Поп Богомил”, „Места”, „Крапа”, „П. Яворов” и „Възраждане”.

От водното дружество се извиняват на потребителите за причиненото неудобство и отправят апел към живущите в районите на ремонтните дейности, които се извършват в Добринище и Разлог да преместят автомобилите си, така че да не пречат на ремонтните дейности. Те препоръчват на потребителите, които ще бъдат засегнати от нарушаване на водоподаването, да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.

Добавете Вашия коментар

TOP