С пищно парти 30-годишният юбиляр К. Дръменов разтресе хотел „Друм” в град Добринище(Снимки)

21 Февруари 2017 | 20:04
1 коментара
Хайлайф

 С богата трапеза, тежки наздравици, голям оркестър и верни приятели, един от най- желаните ергени от курортното Добринище отбеляза юбилея си в семеен хотел „Друм” на 20 февруари. 30-годишният Кирил Дръменов почерпи богато за своя празник. Уютната механа на един от най-китните хотели в планинското градче се тресеше под звуците на македонските ритми, кръшни хора и балкански кючеци. Кирил не спираше да разлива марково пиене и да вдига наздравици. Гостите пък, не спряха да се забавляват, като освен на дансинга се изявиха като добри танцьори по маси и столове.

Трима музиканти и две певици свиреха и пееха на ушенце на юбиляра, а той им раздаваше щедро банкноти. Веселият оркестър бе подарък на Кирил от верните му другари от детство, единият от които е и собственикът на хотел "Друм", Антонио Петлов. Порасналите вече мъже, по-голяма част, от които ергени, не спряха да се забавляват до ранни зори, като си пожелаха следващият път, повод за такава шумна сбирка и тежка трапеза да бъде сватбеното тържество на някой от тях, всички единодушно посочиха, че защо първо това да не бъде любезният домакин Антонио, които има дългогодишна връзка с красивата си приятелка Лили, която е управител на семейния хотел и механа на приятеля си. 

Хотел „Друм” в град Добринище се намира в непосредствена близост до приятна борова горичка, на малък хълм в покрайнините на Добринище, само на 200 м. от централния градски площад.

Хотела носи името на стар римски път минавал през тази местност. 

Външния архитектурен дизайн на хотела е издържан в традиционен български възрожденски стил, изграден изцяло от дърво и камък. Хотелът разполага с 22 на брой стаи и два апартамента, в различни категории (лукс и комфорт), от които се разкрива неповторима панорамна гледка към планината и града. 

Семеен хотел „Друм” работи целогодишно и предлага отлични възможности за отдих, познавателни и културно-исторически турове, бизнес срещи, семинари и тиймбилдинги, фирмени и семейни тържества. 

Освен това за всички гости има и механа, предлагаща местна храна и напитки, както и чудесно място в автентичен български стил за отбелязване на празници по всички поводи!

Добавени коментари

я публикува:
24 Февруари 2017 | 17:43
Добринишки криви, селски глави

Добавете Вашия коментар

TOP