С мащабна кастрационна кампания овладяват проблема с бездомните кучета в Якоруда

22 Юни 2023 | 10:43
3 коментара
Общество
Благоевград
С мащабна кастрационна кампания овладяват проблема с бездомните кучета в Якоруда
Четири лапи и община Якоруда организират кастрационна кампания за бездомни животни, съобщава потребител на Facebook

От 3 до 14 юли ще се проведе кампания за ваксинация, обезпаразитяване и кастрация на кучета и котки на територията на община Якоруда.

В програмата ще могат да се включат и животни на социално слаби жители на общината, като кастрирането на животните на тези граждани е безплатно.

С предимство ще бъдат женските кучета, уточняват организаторите.

"Моля ако някой знае за бездомни кучета (освен тези по центъра)да каже,за да ориентираме хората по бързо и да бъдат кастрирани колкото се може повече животни!

И много моля без излишни коментари от рода на,, те за за трепане,, и т.н..Кастрацията е единственият начин да се намали популацията на улични животни по хуманен и ефективен начин (ее,до следващото изтърсване на бусовете с кучета в града ни).

Благодарим на община Якоруда за съдействието!(И на две дами, благодарение на които се осъществи тази кампания!)", пише още потребителят на Facebook.

Добавени коментари

Мердие публикува:
26 Юли 2023 | 11:03
Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови...
Лютви Х. публикува:
25 Юли 2023 | 16:09
Ей фалираха хубавия град, изгониха младите, съсипаха народа с безработица, нито едно ново работно място. Проверете колко близки, братовчеди и комшии сложиха в кухнята за храна, по програми за трохички, как умело манипулират и замазват очите на хората тези мижатурки. Това ли е елита и каймак на Якоруда ? Ми та това са пълни мизерници и корумпирани некадърници. Не ги избирайте, освободете града от тях. Крайно време е. Те мислят за себе се, а не за вас
Sabri Alish публикува:
25 Юли 2023 | 15:43
Чудят се какво да измислят преди изборите....МАФИЯ..МАФИЯ..Боклуци крадливи...проверки до дупка...ВЪН от общината

Добавете Вашия коментар

TOP