С какво право кмета Илко Стоянов играе за ветераните на Пирин Благоевград

07 Април 2023 | 12:59
7 коментара
Спорт
Благоевград
С какво право кмета Илко Стоянов играе за ветераните на Пирин Благоевград
Само пред няколко дни се състоя футболната среща между ветераните на Пирин Благоевград и Витоша Бистрица. И в това няма нищо лошо, още повече двата отбора трябваше да излъчат победител в първенството за ветерани, в зона Югозапад. Първенство, което от години се провежда, излъчва шампион, а неизменен победител през последните години е отбора на Витоша Бистрица, защо ли?

Поредния финал на Югозапада се игра на стадиона в Бистрица, съвсем логично разбира се. Ветераните на Пирин гостуваха и в духа на феъпрея загубиха с 2:5. Във вратата на благоевградчани се разписа и бившия премиер Бойко Борисов, но и в това няма нищо нелогично.

Запознати с история на Пирин, обаче потърсиха логиката в това кмета на Благоевград Илко Стоянов да облече екипа на Пирин и дори да сложи капитанската лента. И са в пълното си право, защото не е логично човек, който дори няма и една минута игра на футболния терен, като футболист на Пирин да играе за отбора на ветераните на орлетата.

Нещо повече той дори няма мачове за юношите старша възраст на Пирин, но въпреки това взе фланелката с №10 и капитанската лента и се строи чинно до съдийската бригада и Бойко Борисов преди първия съдийски сигнал на мача в Бистрица. Разбира се през години сме виждали какви ли не упражнения, в опитите Пирин да скалъпи отбор за ветераните и да участва в това първенство, но този път чаша преля.

Мястото на кой ветеран, дал част от живота си за клуба изстина, не е ясно, но е видно, че вече има нови "бивши" футболисти на Пирин, за които тепърва ще се пише и говори.

Добавени коментари

Gocho публикува:
08 Април 2023 | 14:32
Pointeresuvaite se kolko ot drugite "veterani" imat u4astie v ma4ove s Ekip na Pirin. Podigravai....
Ники публикува:
08 Април 2023 | 09:09
Eто защо сме паднали :)
хенри публикува:
07 Април 2023 | 23:26
Ами и самите ветерани са виновни, че се съгласяват такъв палячо да е част от отбора им, че и да им е капитан. Не се усещат, че се превръщат в селски клоуни на някакъв провален политик в предизборната му кампания.
izlagaciq публикува:
07 Април 2023 | 22:11
izlagaciq kakav veteran e kmeta
Бай Ган публикува:
07 Април 2023 | 17:50
Господи Божен, слезни и прибери олигофрените?
ФЕН публикува:
07 Април 2023 | 16:13
ИЛКО ИЛКО ИЛКО СТАНА ЗА ПОСМЕШИЩЕ БЕ ЧОВЕК ТА ТИ НИКОГА НЕ СИ ИГРАЛ В ПИРИН ПА И КАПИТАН НА ОТБОРА
смех публикува:
07 Април 2023 | 13:48
смех каков ветеран е илко та тоя човек една минута не е играл за пирин та това е подигравка капитан на ветераните нема ли кой да му каже на тоя човек че прави само простотии е не е добре за неговия имидж . кмета за посмешиииии стана. взел десетката на михтара на гошо бачев а бе ей я се погледни на огледалото прав си е дончо тоя е до тук не бойко ако иска на бойко жена му да ойде тоя е камерав........................................................само пирин

Добавете Вашия коментар

TOP